11.3 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Könnyebb az ajándékozás kész karácsonyi ajándékcsomagokkal

 

Karácsonyhoz közeledvén bizony sokszor gondban vagyunk, hogy melyik családtagnak, rokonnak, barátnak mit is ajándékozzunk. Ha az illetőnek vannak hobbijai és ahhoz kapcsolódóan be tudunk szerezni valamilyen kiegészítőt, akkor nyert ügyünk van, de ez a kettő feltétel ritkán szokott teljesülni.

 

Szerencsésebb a helyzet, ha gyermekeknek vásárolunk, mert még ha nem is ismerjük az ízlését, akkor is tengernyi játékból, könyvből, társasból és hasonlókból válogathatunk, pláne, ha saját gyerkőcünkről van szó, vagy más gyermeke esetében valamelyik szülő súg nekünk.

 

Leveszik a terhet a vállunkról

 

A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat nagy gondot vesz le a vállunkról, ugyanis számtalan kézműves és gasztrotermékből összeállított karácsonyi ajándékcsomagot kínál. Nekünk mindössze annyi dolgunk van, hogy végigböngésszük a lehetőségeket és kiválasszuk, hogy a szeretett személyhez vajon melyik összeállítás passzol leginkább.

 

Első körben már az adott kategória képeit nézegetve is el tudjuk dönteni, hogy vajon közel áll-e az a termékcsomag az illető személy ízléséhez, hiszen a képen minden rajta van. Ha bővebben is meg szeretnénk nézni, hogy mit is rejt az a csomag, akkor a képre kattintva részletes információt kapunk az egyes tételek márkájáról és mennyiségéről.

 

Ha cégeknek, munkahelyen kollégáknak szeretnénk karácsonyra rendelni, nagyobb darabszámban, akkor kedvezményben is részesülünk. Ez minden termék esetében más darabszámtól indul, tehát szintén az adott csomag oldalán található.

 

Speciális összeállítású ajándékcsomagok

 

Sokszor már a termékcsomag elnevezése is sokat sejtet a tartalmáról, ilyen pl. a Büszkeségeink ajándékcsomagok, amely A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat díjnyertes termékeit tartalmazza. De külön összeállítás létezik a cég saját kedvenceiből, különféle borokból, egyedi édességekből, különleges mézekből.

 

Vannak termékek, amelyek bögréket tartalmaznak eltérő méretekben, vannak, amelyek kézzel festett üveggömböket. Találkozhatunk relaxációt segítő vagy kényeztető ajándékokkal. Válogathatunk külön a hölgyeknek és uraknak szánt ajándékcsomagok közül, megannyi összeállítás vár ránk.

 

Gyors ügyintézés és szállítás

 

Az ünnepekhez közeledve a csomagküldő szolgálatoknak nagyon sok munkájuk lesz, ezt tanácsos mindenkinek figyelembe vennie, függetlenül attól, hogy magánszemélynek vagy cégeknek szeretnénk rendelni ajándékot.

 

Igaz, hogy A Hónap Ajándéka ajándékküldő rendkívül gyors és rugalmas ügyintézési idővel, valamint szállítással dolgozik, de a biztos érkezési idő érdekében célszerű úgy tervezni a rendelést, hogy már az ünnepek, illetve az utolsó munkanapok előtti héten megérkezzenek az ajándékok. A Hónap Ajándéka ajándékküldőnél lehetőség van arra, hogy az adott csomagra felkerüljön egy “Csak karácsonykor bontsd ki!” matrica.

 

A minél személyesebb ajándékozás érdekében más kiegészítők is kérhetők. Ilyenek lehetnek a képeslapok, kézzel készített egyedi kézműves tárgyak vagy egy saját fotó kerettel.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...