3.1 C
Cegléd
2024. március 5. kedd
spot_img

Az extravagáns márka

 

 

Thomas Sabo terve nagyszerűen bevált. A divattervező ugyanis elhatározta, hogy olyan márkát hoz létre, amely eltér a megszokottól, amire mindenki felfigyel, és ami mindenkit meghökkent. Termékei ugyanis nem sorolhatók az átlagos, mindennapi és unalmas kategóriába, hanem egyetlen szóval jellemezhetők: extravagánsak a javából!

 

Elég megnézni kollekcióit ahhoz, hogy meggyőződjünk arról, mennyire sikeres volt ez a koncepció. Világhírnévre tett szert, emberek milliói rajonganak ékszereiért, óráiért, melyek elképesztőek és lenyűgözőek.

 

Kihez illik ez a márka?

 

Nem biztos, hogy az a legjobb, ha egy márka mindenkinek jól áll. Az Órashop.hu Thomas Sabo ékszerei soha nem is törekedtek a tömegek kiszolgálására. A tervező azt tűzte ki inkább célként, hogy olyan egyedi és megismételhetetlen kollekciókat tervezzen, amik csak bizonyos emberek szívéhez állnak közel. Ezt viszont kiválóan el tudta érni, hiszen stílusa annyira egyedi, hogy nem is tudná mindenki magáénak érezni. Ám akit megtalál, az nem tud ezután lemondani róla!

 

Az egyediség szimbóluma

 

Az ékszerek között természetesen találhatóak olyan darabok, amelyek hétköznapibb, visszafogottabb stílusúak, de ezeket sem mondanánk átlagosnak, így valószínűsíthető, hogy a Thomas Sabo márka mégsem megfelelő minden ember számára. De miért is lenne ez probléma? Az egyes modellek megkapó kinézete, kisugárzása mindenkire hatást gyakorol még akkor is, ha nem ők hordják. Az biztos, hogy egyediségük miatt messziről felismerhetőek és kitűnnek a tömegből.

 

Mennyibe kerülnek ezek a látványos darabok?

 

Thomas Sabo kollekcióiban találhatsz órákat, boka-, nyak- és karláncokat, gyűrűket, fülbevalókat, gyöngyöket, charmokat de egyöntetűen elmondható róluk, hogy a megfizethető kategóriába tartoznak. Amennyiben tehát úgy érzed, hogy megtaláltad a hozzád illő stílust, akkor a pénztárcád sem akadályozhat meg abban, hogy megszerezd magadnak bármelyik darabját.

 

Széles termékpalettájának köszönhetően megtalálhatod benne a stílusodhoz leginkább illő ékszereket, órákat, melyek viselésekor különlegesnek érezheted magad, hiszen kifejezi személyiséged, és ezáltal meg tudod magad mutatni a világnak.

 

Hat-e a Thomas Sabo márkára a divat?

 

Akár azt is mondhatjuk, hogy nem, hiszen ő maga diktálja a divatot! Így aztán soha nem kell attól tartanunk, hogy az általunk hordott ékszer nem divatos. A divat ugyanis csak egy állapot, míg ezek az ékszerek állócsillagok. Válaszd ki bármelyik éket, elegendő csak a szívedre hallgatni, mert biztos lehetsz abban, hogy a kiválasztott darabot nemcsak ma, de évek múlva is nyugodtan hordhatod.

 

Ha Thomas Sabo ékszert válogatsz, vásárolj hétköznapi és alkalmi modelleket is, hiszen így soha nem kell kompromisszumot kötnöd a ruházatodat és az alkalmat illetően. Amennyiben órát választasz, átélheted azt az érzést, hogy mit jelent, amikor ezt az látványos terméket a csuklódra csatolhatod. Ha te magad is extravagáns vagy, akkor a Thomas Sabo lesz a te utad. Vedd fel és hódítsátok meg a világot!

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Négyből három győzelem

Négyből három győzelem a 12 fordulóban az asztaliteniszezőknél! Pest Vármegye...

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...