4.1 C
Cegléd
2024. március 8. péntek
spot_img

Lesz díszkivilágítás Abonyban

Nehéz döntés előtt álltunk, de egyszerűen nem tudtuk kimondani, hogy idén ne legyen karácsonyi díszkivilágítás a Főtéren. – tette közzé a döntést Pető Zsolt abonyi polgármester.

„A csillogó fények készítik fel a lelkeket a szeretet ünnepére, az adventi várakozás hozza magával a legfontosabb emberi üzeneteket, ösztönöz a jóra, a segíteni akarásra, az adakozásra, elfogadásra, az elesettek megsegítésére. Nem tudtuk kimondani, hogy ne legyen fény!

Kabátban ülünk az íróasztaloknál, összevontuk az intézményeinket, egy nagy családként közösen spórolunk az energiával, de ezt a döntést nem tudtuk kimondani! Ebben a kisvárosban három éve elindult valami kis csoda, ünnepi díszbe öltöztetett város hozta magával az ünnepi díszbe öltöztetett lelkeket. Nem tudjuk kimondani, hogy ezt lekapcsoljuk! A VFE képviselőtestülete egyhangúan vállalta, hogy a 2022. évben felmerülő adventi diszkivilágítás miatt kiszámlázott összes energia többletköltséget magára vállalja és ezzel a döntéssel nem szab gátat annak, hogy adventi hangulatot árasszon Abony Főtere! Várjuk együtt a szeretet ünnepét!” – írta a polgármester.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan fejleszti a logikus gondolkodást a pasziánsz?

Az ingyenes online pasziánsz mindig is népszerű választás volt...

8 tipp, hogy az esküvőd életed egyik legszebb napja legyen

Minden bizonnyal görcsbe rándul a gyomrod, ha a közelgő...

Lépcsőzés az egészségért

2024. márciusát kórházi Egészségfejlesztési Irodánk kezdeményezésére a „Lépcsőn járj,...

Lapáttal verte a szomszédját

A Pest Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat...

Újabb beruházási botrány

„150 millió forint támogatásból újulhat meg Cegléden a Török...