10.7 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Vég Zsombor sikerei

Jól kezdte az esztendőt Vég Zsombor, a Ceglédi VSE 100 kilogrammos judokája, hiszen az év első nemzetközi versenyén bronzérmet nyert a portugáliai Grand Prix-versenyen. Vasárnap ismét tatamira lépett, ezúttal a párizsi Grand Slam-tornán, ahol ismét az ukrán Szavickijjel csapott össze, akit legutóbb éppen az almadai torna bronzmeccsén sikerült legyőznie. Ezúttal is a Ceglédi VSE judósának fölényét hozta a párharc, Zsombor végül egy vazarit érő dobás után leszorította riválisát.
A harmadik fordulóban az Egyesült Arab Emirátusok színeiben szereplő, orosz származású Dzsafar Kosztojev következett. Az Ázsia-bajnok óriás néhány éve a világranglista első helyén állt a juniorok között, a tavalyi jeruzsálemi World Masters során pedig ötödik helyezést szerzett. Kosztojev szerzett vezetést, Vég Zsombor nem sokkal később egyenlíteni tudott, de végül az ellenfél tudta bevinni a döntő döfést, egy újabb vazarival ő jutott tovább.


A párizsi tornát követően nemzetközi edzőtábort is tartanak a francia fővárosban, amelyen a mieink is részt vesznek. Az olimpiai kvalifikációs sorozat pedig már a következő hétvégén folytatódik: február 11-én és 12-én a szófiai European Open-viadalon lehet majd gyarapítani a pontok számát.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...