6.3 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Annyira ízlett a vásárolt pálinka, hogy lopott is

Emésztőgödörbe rejtette a lopott pálinkákat egy 29 éves törteli férfi, aki ellen most vádemelést javasolnak a ceglédi rendőrök.

A jászkarajenői rendőrök felhajtottak minden bizonyítékot, majd február 27-én délután Törtelen fogták el az alkalmi munkákból élő 29 éves F. Lajost. A gyanú szerint a férfi egy helyi ingatlanba tört be, a kerítésléceket megbontotta, a garázsajtót pedig kifeszítette, majd 30 liter pálinkát lopott el, ezzel közel 150 ezer forint kárt okozva a tulajdonosnak.

A nyomozás során kiderült, hogy a férfi a betörés előtt pár órával vásárolt egy litert, ízlett neki, és úgy döntött, még több kell, pénzt azonban nem akart érte fizetni. A férfi a kannákat testvére házának udvarán rejtette el egy emésztőgödörben, a rendőrök azonban megtalálták és lefoglalták.

A férfi mindent beismert, panasszal nem élt gyanúsítása ellen. A Ceglédi Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya vele szemben lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait az ügyészségnek átadta – írja a police.hu.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...