6.7 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Szerezd be napelemes rendszered és a hozzá való tartozékokat online!

Magyarországon éves szinten viszonylag sokat süt a Nap, amit érdemes kihasználni. A napelemek segítségével komoly mennyiségű összeg takarítható meg a rezsiből. Egy tanyán vagy egy félre eső nyaralóban lehet, hogy más módszerrel nem is lehet megoldani az energia előállítását, mint egy szigetüzemű napelemes rendszerrel.

Egy napelemes rendszert egyszer kell telepíteni, utána hosszú évekig képes gondoskodni egy családi ház áramszükségletének egy részéről vagy akár teljes egészéről. Sok múlik azon, hogy pontosan milyen paraméterekkel rendelkező rendszerről van szó, mekkora az adott család energiaigénye, na és persze az időjárás alakulása is befolyásoló tényező.

Csak megbízható gyártó termékeit vásárold meg!

Mivel egy napelemes rendszer megvásárlása egy nagyobb összegű beruházás, így érdemes megfontolni, hogy mire költi az ember a pénzét. Az Elektro Hungary webáruházban kizárólag magas minőségű, megbízható és biztonságos napelemes rendszerek és szigetüzemű napelemes áramellátó rendszerek találhatók.

A holland Victron Energy termékei aligha fognak csalódást okozni. Ez a gyártó nemcsak komplett rendszereket, hanem kiegészítőket is készít. Vásárolhatsz Victron Energy márkájú csatlakozókat, kábeleket, olvadóviztosító betéteket vagy foglalatokat. Előállítanak a vállalat gyáraiban napelemes töltésvezérlőket, állapotjelző paneleket és szolár akkumulátorokat is.

Rengeteg különféle Victron Energy termék közül választhatsz

A fenti webshop számos különféle Victron Energy terméket forgalmaz. Könnyen tudsz tőlük rendelni az eddig említett árucikkeken felül fali tartókonzolokat, átalakítóvezetékeket, de monokritályos vagy polikristályos napelemeket egyaránt.

Sokan érdeklődnek az intelligens akkumulátor összekapcsolók, a galvanikus leválasztók, a DC/DC konverterek továbbá az akkukezelő rendszerek iránt. Vannak nagyobb értékű berendezések is a webáruház kínálatában. Ilyenek a lítium-vas-foszfát aksik, az akkutöltők, továbbá az inverterek. Ez utóbbiak kaphatók beépített akkumulátortöltővel és napelemes töltésvezérlővel is.

Egyszerű ilyen termékeket online rendelni

Az Elektro Hungary webshopjában akár regisztráció nélkül is lehet vásárolni, ugyanakkor azoknak érdemes regisztrálni a kényelem érdekében, akik még később is terveznek rendelni különféle kiegészítőket. Az egyes kategóriák nevei elárulják, mit, hol lehet megtalálni. Így mindenki könnyen beszerezheti a számára szükséges árucikkeket.

Ha a napelemes rendszerre vagy valamelyik kiszemelt kiegészítő paramétereire vagy kíváncsi, akkor nézd meg a termék adatlapját. Ott minden fontos adatát megtalálod, legyen szó akár a méretéről vagy a teljesítményéről. Az egyes árucikkek online történő megrendeléséhez semmilyen különleges adat megadására nincs szükség, csak a kapcsolattartáshoz, szállításhoz és fizetéshez szükséges adataidat kell pontosan begépelned.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...