2.1 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Új Találkozóhely a központban

A közelmúltban nyílt meg a Fornetti Pizzéria – Látványpékség a Kossuth Ferenc utca 3-5 szám alatt, a Borpatika helyén, a Drogerie Markt üzlettel szembeni buszmegállónál. A modern és hangulatos berendezésű találkozóhelyre belépve nagy meglepetés, hogy az emeleten tágas galéria is található, amely egyébként családi és céges rendezvényekre, szülinapokra is bérelhető. Szabó Edina ügyvezető igazgatóval beszélgettünk.

– Nagyon örülök, hogy találkozóhelyként definiáltad az üzletet, mert valóban az volt a  megnyitással a célunk, hogy korosztálytól függetlenül mindenki jól érezze magát nálunk és valóban egy találkozóponttá váljon Cegléd belvárosában. – mondta el Szabó Edina. – Számunkra nagyon fontos a hely szelleme, a kisugárzás, az, hogy kényelmesen, fesztelenül lehessen itt időt tölteni, kávézni, reggelizni, ebédelni vagy vacsorázni – családdal, barátokkal, ismerősökkel. Hiszünk abban, hogy meg fogjuk találni azt a közönséget, amely tényleg szívesen jár majd hozzánk.

– Milyen régi és új termékekkel várjátok a vásárlókat?

– A Fornetti név már jól ismert Cegléden, az alaptermékek is ismerősek, ezt a bevált márkakoncepciót a most nyílt üzlet esetében kibővítettük a pizza részleggel. A klasszikus Fornetti látványpékség kínálata 35-40 alaptermék, amelyet napi több alkalommal sütünk, vagyis mindig friss pékárut lehet nálunk vásárolni, fogyasztani. Pizzáink kétféle méretben elérhetők, 32 és 45 cm-es nagyságban  – már házhozszállítással is rendelhetők. Egész nap kaphatók friss szendvicsek, reggelihez kapcsolható tejtermékek, finom olasz kávé és csúcsminőségű teák. Tervünk, hogy teljes legyen a termékválasztékunk, ezért a következő lépés a cukrászsütemények árusítása lesz.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...