8.6 C
Cegléd
2024. április 27. szombat
spot_img

Nagy teljesítményű páramentesítő berendezések

 

 

Az építőipari munkák – a modern technológiáknak köszönhetően – ma már nem csak szezonálisan végezhetőek el. Nagyon sok munkálatot, például a vakolást, burkolást, szárazépítést, festést – a megfelelő berendezések alkalmazásával – függetleníthetjük az időjárási tényezőktől. 

 

Hogyan gyorsíthatod a vakolat száradását?

 

A vakolat nehezen szárad, ha a levegő nedvességtartalma magas, ez egy esős időszakban elég gyakori. Régebben ilyen esetben a következő munkálatokkal napokat, akár heteket vártak, mert a nedves vakolatra nem tudtak festeni, vagy nem tudták elvégezni a burkolási munkát. Az ipari páramentesítő berendezéseket kifejezetten arra a célra fejlesztették ki, hogy napi 40-50 liter vizet kiszűrve a levegőből meggyorsíthatják a folyamatokat.

 

Ezeket az ipari páramentesítő berendezéseket megrendelheted a Páramentesítő.hu webáruházban, hiszen a Trotec és az Aktobis márka a páramentesítésben is professzionális minőséget képvisel.

 

Mit tud a Trotec TTK 380 ECO ipari párátlanító?

 

A Trotec TTK 380 ECO nagy teljesítményre képes kisipari berendezés. Párátlanító képessége a hőmérséklet függvényében változó. A levegőből “kiszűrt” víz mennyisége 20°C-ig 30 liter, 30°C-ig 79 liter, efölött akár 80 liter is lehet naponta. Ez a nagy hatékonyságú gép robusztus, időtálló kivitelénél fogva alkalmas az építkezéseken történő használatra. A hatékony automatikus forrógázos leolvasztó rendszer révén alacsony hőmérsékleten is kiválóan üzemeltethető. Üzemi hőmérséklete 5-32°C között van, így egy építkezéseken is, ahol még nincs lehetőség a fűtésre, jól alkalmazható.

 

A nagyobb területeken is hatékony, 360 m² alapterületen 900 m³ légteret képes párátlanítani. Hűtőközege környezetbarát R290 hajtógáz, így nem szennyezi a környezetét sem. 

 

A mozgatása könnyű a gurulókocsis technikai megoldásnak köszönhetően. A viszonylag nagy kerekek pedig lehetővé teszik, hogy bármilyen terepre odaszállíthatod. Lehetőség van külső higrosztát csatlakoztatására is. 

 

Mit tehetünk, ha beázott a pince?

 

Az építkezéseken kívül akkor is nagy hasznát vehetjük egy ipari párátlanítónak, ha beázás történt a lakásb bármely részén. A beázott falak ugyanis nagyon hamar penészedni kezdenek, az elázott faanyag pedig korhadásnak indul. Ilyenkor minél hamarabb meg kell szárítanunk a nedves felületeket, ha nem szeretnénk, hogy tönkremenjenek. A beázott pince, garázs szárítására is segítségünkre lehet az ipari párátlanító készülék, hiszen hideg környezetben is működtethető. A tetőtér esetében a fa szerkezeti elemek és burkoló elemek védelmére célszerű alkalmaznunk, ha a nedvesség valamilyen úton beszivárgott a tető alá. 

 

Amennyiben Önnek csak az építkezés idejére vagy a beázás megszüntetéséhez van szüksége erre a nagy teljesítményű készülékre, a Páramentesítő.hu webáruházból bérelhet is ipari párátlanító berendezést. 

 

Akár vásárlási, akár bérlési szándéka van, érdemes felkeresnie a cég weboldalát, és esetleges kérdéseivel az ügyfélszolgálat szakembereihez fordulnia.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...