3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Elfogy Cegléd lakossága

De a vasútállomás előtt elhaladva látni, hogy a parkoló teljesen tele van  autókkal, ezen kívül hányan mennek még buszokkal, autókkal, ki hogyan oldja meg a munkába járást. Tudjuk mindez milyen lemondással, fáradsággal jár. Utazik a nép az ország egyik sarkából a másikba, éjszakába indul, éjszakába érkezik. Tessenek mondani ez a jó? Csak ez a a lehetőség? Itt a városban több mint 80 intézmény-cég volt, igen jó munkalehetőséget adtak mindenki számára, nem volt szükség elvándorlásra. Sajnos ezeket már a mai ifjúság nem tudja, ezekről fel kellene világosítani. De még most is csak a bontás a jellemző. Példa a vágóhíd, ahol ezrek dolgoztak, (talán cukorgyár lesz a helyén)? Vagy a malom, ami az utolsó volt a városban, és sokáig azt mondták, hogy múzeumnak marad meg. (…)
Az volna a jó, ha átgondolva minden lehetőséget, mindenki számára elégedettséget jelentene Cegléden lakni. Éljünk a helyi lehetőségekkel míg nem késő!
Városért aggódó őslakos

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...