9 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Fegyveres rablót keresnek

 

Az elmúlt héten ismét átlag feletti bűncselekmény számot regisztráltunk területünkön.
Továbbra is a vagyon elleni bűncselekmények teszik ki az elkövetések jelentős részét, területi megoszlás alapján Albertirsán és Cegléden mutatható ki emelkedés. A lopások számában is emelkedés figyelhető meg, mind a dolog elleni, mind pedig az alkalmi elkövetések során.
Kettő esetben került sor nyomozás elrendelésére kiemelt bűncselekmény kapcsán.
-Tápiószőlősön rablás kísérlete miatt, amikor a kerékpárjával hazafelé tartó sértettet kényszerítette megállásra egy általa ismert személy, pénzt követelt tőle, majd az árokba lökte. Személyi sérülés illetve anyagi kár ebben az esetben nem keletkezett.  -Albertirsán testi sértés kísérlete miatt indult nyomozás, ahol vendéglátás során alakult ki konfliktus a vendég illetve az Őt vendégül látó között, melynek bántalmazás lett a következménye.

Közlekedés területén az elmúlt héten szintén emelkedés volt tapasztalható a balesetek tekintetében. Többségében anyagi káros balesetek történtek, amely a figyelmetlen vezetés következményei. Az enyhébb és napos idő ellenére, még mindig fontos odafigyelni, hiszen lehetségesek a felfagyások néhány útszakaszon.
Sajnálatos módon egy halálos kimenetelű baleset is történt területünkön. Egy középkorú férfi gyalogosan közlekedett Cegléd lakott területén kívül, láthatósági mellény nélkül. Feltehetően haladása közben elesett, és miközben megpróbált felállni a felé közlekedő személygépjármű elütötte. Ezen eset kapcsán is fontos kiemelni, hogy mennyire fontos és hasznos a láthatósági mellény használata, amellyel akár elkerülhető lett volna a baleset.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...