14.8 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

A bajnoki cím kapujában

A ceglédi férfi kézilabda csapat a bajnoki cím kapujában állnak. 9 év után újra az NBI-ben szerepelhetnek a fiúk. Sajnos, nem elég megnyerni a bajnokságot, sok-sok millió forintot kell előteremteni, hogy újra élvonalbeli mérkőzéseken szurkolhassunk a ceglédi csapatnak.
Cegléd kézilabda szerető város. Emlékeznek még?! Annak idején nem lehetett csak úgy kimenni a kézilabda meccsre. Bizony még egy órával a kezdés előtt helyet kellett foglalni a sportcsarnokban, hogy helyünk legyen, mert a kezdő sípszóra még állóhely sem nagyon volt.  Ceglédre a „nagy” csapatok nem jöhettek a biztos győzelem reményében. A 2001–2002–es szezonban 1000 szurkoló űzte a csapatot a Pick-Szeged elleni 30–29–es győzelembe, de a 2002-2003-as szezonban még a Fotex Veszprémet is „megcsíptük” egy 22–22–es döntetlennel. Abban az évben volt a csúcspont. A bajnokságban a 4. helyen végzett a csapat, de a legjobb négy közé jutottak a Magyar Kupában is, többek között Kökény Istvánnal, Varga Péterrel, Dengi Zoltánnal és Jakab Lászlóval.
Hosszú és küzdelmes munka árán jutott el a csapat a mostani sikerig. Négy évvel ezelőtt a továbbI működés is kérdés volt, amikor Borsos István és Borsos Gergő átvették az NB II-ben játszó Ceglédi KK-t és megteremtették a feltételeket a siker felé vezető úthoz.
Nagyon kemény feladat előtt állnak a Ceglédi KKSE vezetői, de reméljük, megtalálják majd azt a támogatói kört, akikkel elvállalhatják az NB I-es indulást…

 

A Ceglédi Panoráma legfrissebb száma az alábbi linkre kattintva már olvasható: http://cegledipanorama.hu/archivum/Pan%20VI%205%200309.pdf

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...