12.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Kozák István újabb aranyérme

Március 15-én Szigetváron került megrendezésre az idei U-23-as kötöttfogású országos bajnokság, ahol a RESTART CVSE TS Integrál Birkózószakosztályt most csak Kozák István képviselte. A 60 kg-os válogatott birkózó ezúttal a 66 kg-os súlycsoportban indult, de itt sem talált legyőzőre. Magabiztos versenyzéssel mind a négy  ellenfelét úgy győzte le két menetben, hogy azok egyetlen pontot sem tudtak rajta csinálni. Lőrincz Viktor kihagyta ezt az OB-t hiszen ő hétfőn hajnalban ért haza Belgrádból, a sikeresen abszolvált Európa-bajnokságról. Pihenője egyik ceglédi kiválóságnak sincs, hiszen 19-én már útnak is indultak az ukrajnai Alustába, hogy megkezdjék a közvetlen felkészülésüket a közelgő olimpiai kvalifikációs  versenysorozatra.
Hat ceglédi versenyző vett részt 16-án Kaposváron a második szabadfogású országos rangsorversenyen. A fiúk tudásuknak megfelelően versenyeztek, hárman is a dobogóra állhattak, ketten pedig az V. helyen végeztek.
Eredmények: 35 kg. Török Tamás III. 38 kg. Mohella Flórián III. 54 kg. Lakatos Tamás III. 63 kg. Szirom Norbert V. 76 kg. Medgyes Tibor V.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....