13.5 C
Cegléd
2024. április 23. kedd
spot_img

Szenvedélyek hete

A második napon, a Tánc napján a Táncsics Mihály Általános Iskola és a Várkonyi István Általános Iskola és Óvoda tánccsoportjai mutatkoztak be. A Tetz Alapfokú Művészetoktatási Intézmény növendékei ezen a napon is szép számmal képviselték az iskolát: Nyársapátról és Tápiószeléről is érkeztek csoportok színvonalas és sokszínű produkcióikkal.
Csütörtökön a sportté volt a főszerep. A szervezők nagy örömére több mint 300 résztvevővel zárult ez a nap. A középiskolások és az általános iskolások kosárlabda, parktájfutás, csocsó-  és sakkversenyen mérhették össze ügyességüket. Külön öröm, hogy a sakkversenyre közel 80 induló nevezett, ami bizonyítja, hogy továbbra is érdemes az általános iskoláknak sakkszakköröket fenntartani.
A hét zárásaként április 28-án szombaton a Zene napján a Diákzenekarok Fesztiválját rendezték meg a Török János Szakközépiskola tornatermében. Idén 9 zenekar nevezett a versenybe, ebből 3-an voltak ceglédiek. Vendégként fellépett a tavalyi győztes Kid Stuff zenekar, a „régnemlátott” Needless és a legújabb ceglédi zenekar az LDB, amelynek a tagjai külön-külön már „törzsvendégnek” számítanak a Szenvedélyek hetén.
A főszervező két civilszervezet ezúton mond köszönetet az NCSSZI-nek, a Nemzeti Erőforrás Minisztériumnak és Cegléd Város Önkormányzatának a pályázati támogatásért, az iskoláknak, az intézményeknek, akik segítették a lebonyolítást és a támogatóinknak, akik ajándékaikkal járultak hozzá a rendezvény sikeres megvalósításához.

 

Kisfaludi István képei a rendezvényről itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...

Gyányi-Túri díj

Az idei tanévben is megrendezésre került dr. Túri József...

Báger Dorina kivívta az Európa-bajnoki indulás jogát

Hétvégén két nemzetközi versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi...

Ezeket a parkolási hibákat követik el legtöbbször a magyarok

A ceglédi rendőrség egy videóban foglalta össze az öt...