17.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Húszezer körüli látogató Újszilváson

Idén először kétnaposra szervezett rendezvényen, május 18-19-én húszezren látogatták meg a Bolyhos Pálinkafőzde hetedik alkalommal megrendezett Újszilvási Ágyaspálinka Fesztiválját. Gazdag programkínálattal, Kiváló Magyar Élelmiszerek kiállításával és vásárával, híres magyar előadókkal, koncertekkel és fergeteges fesztiválhangulattal várták az érdeklődőket, középpontban a Bolyhos ágyaspálinkákkal és a Kiváló Magyar Élelmiszter díjat nyert vállalkozások termékeivel. Idén is az újszilvási vásártéren megrendezett fesztiválon főzőverseny, kézműves és kirakodóvásár is kísérte a kulturális programokat.
A sikert sikkerre halmozó családi vállalkozás rendezvényére a második napon, dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter is kilátogatott, aki elismerte nemzeti italunknak, az egyik legnagyobb ünnepe a fesztivál.
–  A belépőjegy nélküli fesztivált helyi támogatók és az Agrármarketing Centrum pályázata révén valósítottuk meg. A fogyasztás végső számait még nem látjuk, de a hűvös estékre tekintettel inkább a pálinka fogyott sör helyett. Nagy öröm számunkra, hogy a látogatók száma várakozásainknak megfelelően húszezer körül alakult. – nyilatkozta a rendezvény után lapunknak Bolyhos Zoltán, tulajdonos.
 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....