17.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Órákat kellett várni

– A borászatoktól 25 perc után indult tovább – akár üresen is – a busz, de mi olyan jól éreztük magunkat, hogy nem akartunk továbbmenni.  – számol be D. Zsóka és férje is. – Volt ahonnan lovaskocsival mentünk át a másik borászatba, az utolsó buszról is lemaradtunk, így gyalog jöttünk haza Ceglédbercelről.

A panaszokra László Ditta a város rendezvényszervezője reagált lapunknak: – Először is le kell szögeznem, hogy sehol máshol az országban nincs a Nyitott Pince napon olyan kezdeményezés, hogy egy önkormányzat vállalja magára a szállítást. Ennek az egyedülálló kezdeményezésnek azt gondoltuk, hogy örülnek a ceglédiek.
A rendezvény szervezése során a borászok kérték, hogy minden pincészetben csak 25 percet tartózkodjon egy járat, így egy nap alatt a vendégek az összes borászatot körbejárhatják. A 20 fős buszok beállítását is ők kérték, mert a legtöbb borászatnak kicsi a befogadóképessége és a tavalyi 50 fős Volánbuszon utazóknak a fele nem fért be a pincékbe. Akkor ez volt az elégedetlenség oka. A járatok idén is 10 órakor elindultak és akik nem fértek fel az első járatra azt ajánlottuk, hogy addig nézzenek szét a téren, hiszen vásárral és színpadi programokkal vártuk a vendégeket. A buszok pedig ahogy letették az első kört, visszafordultak a lemaradókért. Nagyon sajnálom, hogy néhányan csak rosszindulatú megjegyzéseket tudtak tenni a rendezvényre. Nagyon sajnálom, hogy a hónapok óta tartó munkánkat a Szabadság téri buszmegállókban becsmérlés fogadta. Végezetül hálásan köszönöm a jó szavakat azoknak, akik szívből gratuláltak a rendezvényhez és támogatásukról biztosítottak.

A kép illusztráció!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....