14.3 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Sebők László úrhoz

Tisztelt Elnök úr! Szeretném a figyelmét felhívni, hogy az egyesület csoportjai az “Újvárosi” 2002. január 31-én alakult, a tíz évet betöltötte, az “Ugyeri” ősszel betölti. A tagok saját akaratukból és elszántságukból hozták létre. Innentől fogva csak az “Újvárosi” csoporttal szeretnék foglalkozni, amelyet az Ön áldásos tevékenységének 2011. nyarától fogva sikerült szétvernie.
A csoport tagságának több módon történő megsértése vezetett ehhez a helyzethez és az Ön által felállított 2-3 fős “Belvárosi” csoport M. S. úrral az élén.
Tisztelt Elnök úr! A saját becsületem érdekében kérdezem, hogy mikor és milyen iratokat nem adtam át Önnek? Ezért nem tudta a 2011-es évi beszámolóját elkészíteni és munkáját végezni? Ezért fordult panasszal Somkutas Imre úrhoz intézkedés végett? A 2011-es éves beszámolót 2012. 01.13-án átadtam, a 2012. első negyedévest 04.05-én  elküldtem a csoportvezetővel.
Térjünk át az egyesület tagságát érintő kérdésekre, amelyekre kérem írásos válaszát 30 napon belül – az alapszabályzatnak megfelelően. Ha nem kapok érdemi választ kérdéseimre, akkor nagy nyilvánosság előtt újra felteszem azokat.
– 2011 októberi eligazításon a csoport 14 tagja kérésének, hogy hívja össze a Közgyűlést, miért nem tett eleget?
– Tudomásom szerint az “újvárosi” csoport által vett rendszámfelismerő készülék laptopját az Ön kocsijából ellopták, úgy hogy a gépkocsin idegen beavatkozás nyoma nem látszott. Mikor lesz a készülék eredeti üzemképes állapotába visszaállítva, szolgálatba helyezve?
– A 10 éve szolgáló polgárőröknek (6 fő), 3 alapító tagnak mikor óhajtja megköszönni a sok éves munkát?
– Az együttműködési megállapodásokban foglaltakat mikor akarja a tagokkal ismertetni?
– 10 év alatt ilyen nem fordult elő, hogy márciusban csak a Bem iskolában láttunk el szolgálatot, saját pénzen tankolva. Áprilisban pedig a tagok által befizetett tagdíjból az iskola mellett legalább a rendőrséggel közös járőrözést el tudtuk látni, azt is a tagok költségén. Az elnök úr miért nem biztosította a szolgálat ellátásához szükséges feltételeket, pl. üzemanyag?
– Tisztelt Elnök úr! Kérem mutassa be azt az iratot, amelyben kötelezték Önt, hogy a szolgálati gépjárművekbe azonnali hatállyal be kell szerelni műholdas nyomkövetőt! Mennyi támogatást biztosítottak hozzá és mennyibe került az egyesületnek?
– Tisztelt Elnök úr! Számoljon be arról, hogy vezetése alatt milyen pályázatokon vett részt az egyesület, jelenleg van-e pályázat beadva vagy elbírálás alatt! Ha volt nyertes pályázat azt a tagsággal ismertesse meg (pénz, felszerelés)!
– A 2012 február 1-jén hatályba lépett “A polgárőrségről és a polgárőri tevékenység szabályairól” szóló törvényt mikor óhajtja a tagsággal ismertetni?
 
Tőzsér István László szolgálatvezető

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...