9.4 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Új cég a ceglédi közétkeztetésben

– Cégünk minőségi és egészséges szolgáltatást nyújt. A megfelelő minőségbiztosítás mellett az étlapokat cégünk saját alkalmazásában lévő dietetikus munkatárs készíti. – adott a részletekről felvilágosítást Takács Zsolt, ügyvezető. – Fontos szempontnak tekintjük az egészséges és változatos kiszolgálást. Az étkeztetésben egyik legfőbb erényünk az, hogy friss alapanyagokból készítjük ételeinket, melyekhez a friss nyersanyagot többnyire helyi termelőktől szerezzük be. Igyekszünk a gyermekek szája íze szerint elkészíteni az ételeket, melyhez hozzátartozik az egészséges étkeztetés jegyében a gyümölcs, valamint a természetes alapanyagokból készült édesség is. A vállalat szakmailag jól képzett munkatársai hozzáértésének és elhivatottságának köszönhetően, valamint a fejlett szervezeti felépítésnek, a központi beszerzésnek és a méretgazdaságosságban rejlő előnyök kiaknázásával nyílik lehetőségünk mindezt nagyon kedvező áron kínálni, a ceglédi gyermekek számára.
A fentieknek köszönhetően nagy örömünkre szolgál, hogy az önkormányzati óvodák és általános iskolák mellett a Ceglédi Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola és Óvoda is minket választott az étkeztetési feladatok ellátására 2012. szeptember 1-től.
A jövőben szívesen fogadjuk a gyermekek és szülők véleményét az étkeztetéssel kapcsolatban az info@tsgastro.hu email címen, valamint kérjük látogassanak el honlapunkra(www.tsgastro.hu), ahol megtalálhatóak étlapjaink, és további információk a cégünkről. Bízom benne, hogy szolgáltatásunk Cegléden is tovább szélesíti elégedett ügyfeleink körét.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....