13.3 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Te szedd, ő szed…

Az nem lehet, hogy a lelkesedés, a tenni akarás csak arra az egy napra vonatkozott. Ugye nem csak a média miatt volt az egész, nem a statisztika javítására szolgált? Ugye nem egy kipipált pont volt valamelyik ifjúsági vagy civil szervezet programtervezetében? Ugye nem? Ugye csak ott felejtődött?
Aztán eszembe jutott, hogy a jelmondatot érdemes lenne átírni. Például “Te szedd és vidd!”, vagy “Te szedd, s jól teszed, ha el is viszed!” vagy “Ha szedted, vidd is a megfelelő helyre!” Számtalan mondat eszembe jutott. Valamelyiket érdemes lenne kiválasztani, a szemétkupac fölé kiírni, abban a reményben, hogy akinek dolga lenne, vagy lett volna, ezt elolvasná. S ha elolvasná, eszébe is juna, hogy az ott felejtett lelkesen és önzetlenül összegyűjtött szemetet elviszi a megfelelő helyre.
Ugyanis, aki ott dolgozott, annak a munkája és ő maga ennyi megbecsülést és tiszteletet, a környezet pedig rendet és tisztaságot megérdemelne!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...