14 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Dóri is hazaérkezett

Kisgyermek kora óta hány és hány órát töltött a szomszédos, közel nyolcvan éves ceglédi uszoda vízében, amíg idáig eljutott. Kislány létére fiúk és idősebb korosztályok csapataiban edződött törékeny alkattal évekig, míg felnőtt, az ellenfél játékosait megkeserítő nő lett, olimpiai válogatott. Milliók láthatták a tv jóvoltából hálószaggató góljait és hallhatták a kommentátor egekbe szökellő dicséretét – mit tud ez a kicsi lány!
A Városi Sportcsarnok előtt az alkalomhoz illően a  stilizált  olimpiai öt karika alatt Földi László Cegléd polgármestere mondott beszédet. Szólt a versenyzőhöz, szólt a szülőkhöz és a szép számban egybegyűlt sportbarátokhoz. Csak az tud ilyen szívmelengetően így megszólalni, aki évközben a sporteseményeken is ott van , hallatja hangját és ahogy tud hozzájárul a sikerhez, ő ilyen.
A virágcsokrok, a gratulációk elhalmozták Czigány Dórát. Ezúttal is jó érzés volt ceglédinek lenni. A himnusz közös eléneklése még egyszer megdobogtatta a jelenlévők szívét, majd befejezésül a Restart CVSE „hölgykoszorúja” tortával köszöntötte  a viszontlátott bajnokot.
Fotók az eseményről Kisfaludi Istvántól itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...