5.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Családi lovasnap Cegléden

A Pilisről, Nagykőrösről, Szolnokról, Rákóczifalváról és Gödről érkező kis lovasokat egészítette ki a ceglédiek népes csoportja. A lányok és fiúk bebizonyították elkötelezettségüket a ló szeretetéről, a pacikkal való együttműködés fontosságáról és nem utolsó sorban technikai előrehaladásukról, amit a nyeregben kellett igazolni. A ceglédi „lovas suli” tagjai szépen szerepeltek. Segítségükre voltak ebben mestereik és kedvenc lovaik is.
Eredmények ceglédi szemszögből, megörökítve nevüket ez alkalomból, hogy majd ha nagyobbak, netán kiváló lovasok lesznek visszaemlékezzenek erre a napra…
Gyermek ügyességi versenyben: 1. Németh Mercédesz.
Helyezettek:  Ecseri Dóra, Farkas Csenge, Bruzsek Kincső, Kelemen Natasa.
Ifjúsági ügyességi versenyben: 2. Samu Vivien,  Magyar Nelli
Helyezettek: Szabó Niki, Molnár Kira. 
Díjugratás versenyben: 1. Kovács Máté, 3. Samu Vivien
Helyezettek:  Lőrik Henrietta, Magyar Nelli.
Az ünnepélyes eredményhirdetés méltó volt a szervezés színvonalához. A Ceglédi Önkormányzat támogatásával, a Kövesdi család megszokott körültekintő munkájával az élen az érem és serlegdíjak is méltóak voltak a családi nap jellegéhez. Ajándékok, élővirágok nyújtotta „vigaszok”, a lovak megszokott elismerése azt mutatta, jelesre vizsgáztak a szervezők. 
A verseny befejező részében „kosztümös” bemutatót tartottak a felnőtt lovasok. Kedvelt sztárokra és művészekre emlékeztető szerelésben ügyeskedtek az akadályok felett és a pályán. A reggeltől kora estéig elhúzódó program valóban családias jelleget öltött. Többek között játékház, büfé állt a rendelkezésre és főleg a gyerekek kedvében járva: palacsinta különlegességek várták őket közös asztalhoz. A helyben készült babgulyás „hab volt a tortán”, nem véletlenül váltak el a résztvevők azzal, hogy jövőre újra találkoznak.
Fotók a rendezvényről Magyar Lászlótól itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...