10.7 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Jövőre Cegléd is ott lesz

A versenyeken nemcsak az ország egyes településeinek képviselői, de hazai hírességek is megmérettették magukat. Az idei Jótékonysági Sztárfutam győztese a Remény nevű lován versenyző Ungvári Miklós lett, akit a kiváló lovas és díjugrató öccse, – az előfutamban sajnos kiesett – András vett rá, hogy induljon a vágtán. „Sok éve vagyok kuratóriumi tagja és önkéntese a Paci Doki Alapítványnak, ahol sérült gyerekeket lovagoltatnak terápiás céllal” – mutatta be Miki még a verseny előtt miért a Paci Doki Alapítványt támogatja a győzelmével járó százezer forinttal.
Amint Domina Imre, a Paci Doki Alapítvány elnöke lapunknak elmondta, számítottak rá, hogy Miki – “aki az alapítvány életének már 15 éve részese” – mint gyakorlott lovas esélyes lesz a jótékonysági futamon.
– A nyereményként felajánlott százezer forint egy mentőöv számunkra, mert az 1%-ból befolyó összeg a fenntartásunkat sem fedezi, minden fillérre szükségünk van. – nyilatkozta Domina Imre.
Jövőre viszont úgy tűnik Cegléd lovának és lovasának szoríthatunk majd a Nemzeti vágtán, mert – mint Kövesdi István megosztotta velünk – a tervek szerint Cegléden is rendeznek majd egy előfutamot, így 2013-ben legalább egy indulója biztosan lesz Cegléd városának.

Fotó: Takács Tamás  – Takács Tamás fotóriportja ITT…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...