9.9 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Fájdalmas vereség hosszabbítás után

A harmadik, 17-11 arányban megnyert negyedben a CEKK uralta a pályát, és megfordította az eredményt – 48-44 a javunkra. Optimistán vártuk a negyedik negyedet, bíztunk benne, hogy sikerül nyernünk. De megint szélmalomharccal szembesültünk.
A mérkőzés során csak alkalmanként (bár mindig fontos momentumokban), azonban a 4. negyedben 2 játékvezető – Vétek, Jurák – folyamatosan jelezte, hogy pályán van. A mérkőzésen végig szépen lepattanózó (17!) Mrozinskát 9 támadólepattanója alkalmával mindig faultolták, azonban centerünk javára ezekbőlcsak egyszer ítéltek a játékvezetők!!! Emellett sokszor hoztak olyan ítéleteket, melyek kivették csapatunkat a ritmusból, és nem kedveztek számunkra. 3 játékosunk pontozódott ki – Hegedűs a 4. negyedben, Orbán és Medgyessy a hosszabbításban. A hosszabbítás végén Scsekics támadófaultjait védőfaultnak ítélték a fent említett játékvezetők, ezzel ellenfelünk megszerezte az utolsó, győztes pontokat.
Érdekességként hozzá kell tenni, hogy a mérkőzés után több hazai néző gratulált a Szekszárdon közismert Újhelyi mesternek és elmondták neki, hogy „ezt a győzelmet a játékvezetőktől kapták ajándékként”.

Atomerőmű KSC Szekszárd – CEKK    78 – 75
(17-13, 16-18, 11-17, 21-17, 13-10)
CEKK: Serbán 23, Medgyessy 20/3, Mrozinska 14, Orbán 2, Cymmer 8/3, Hegedűs 4, Baksa 4, Millner, Filipowicz D., Kobolák.
Edző: Újhelyi Gábor

2012.11.11-én, vasárnap, Budapesten lejátszottuk a második fordulót a tini kupában. Az első mérkőzést a hazai csapattal, a BSE-vel játszottuk. A mérkőzést álmosan kezdtük, amit az ellenfél nagyon erőszakos játékkal büntetett. A második félidőre ébredtünk fel, és kezdtük el azt játszani, amit edzésen gyakoroltunk! A végeredmény 28-79 lett. Nem voltak olyan jók, mint amilyen sokkal nyertek! Legjobb dobók: Király Andrea 8 p., Horváth Hanna 5 p.
A második meccs a BEAC csapata ellen volt. Ez a gárda lényegesen gyöngébb volt nálunk, a mérkőzés első percétől csak növeltük az előnyünket. Szép, lendületes és magabiztos játékkal, fölényesen nyertünk. A végeredmény: 18-73 lett. Legjobb dobók: Gaál Gréta 13 p., Kovács Rebeka 15 p.
Fotó: Kisfaludi István

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...