6.3 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

100 éves köszöntő a tó közepén

A Cegléd és Térsége Látássérültjeinek Egyesülete életében hagyomány, hogy minden hónapban klubnapot szervezünk, melyre színes programokkal készülünk.

Július 18-án Gárdonyba kirándultunk, összesen 33 fővel. Mindannyiunk számára maradandó élményt nyújtott ez a program. Már előző héten felmértük a lehetőségeket, hogy minden a legnagyobb rendben történjen, tekintettel arra, hogy fogyatékossággal élő tagjainknak nem egyszerű az utazás, a fürdőzés, az étkezés lebonyolítása. Voltak önkéntes segítőink is, akik munkáját ezúton is megköszönjük.

Nagy segítség volt számunkra, hogy ezen a napon a Záhony-Keszthely viszonylatban közlekedő gyorsvonatot kérésünkre a menetrendtől eltérően megállították Gárdonyban, így a strand megközelítése számunkra is egyszerűvé vált.

Külön köszönetet érdemelnek a strand munkatársai, akik vendégszeretetét élvezhettük, a helyi rádióban pedig interjút készítettek velünk, majd szívküldi műsorukban kérhettük kedvenc dalainkat. 

A nap fénypontja volt, amikor egyik tagtársunknak, aki augusztusban ünnepli 100. születésnapját, a tó közepén egy kis meglepetés ajándékcsomagot adtak át a figyelmes vendéglátók.

Nemcsak testünket, de lelkünket is átjárta ennek a napnak a melegsége, mely mindannyiunk számára gyógyító hatással volt. 

Nagy Emese egyesületi elnök

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...