6.2 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

„Megfertőződtünk…”

Odafelé menet megcsodáltuk Kőrösfő kazettás műemléktemplomát, majd Kolozsváron sétálhattunk. Másnap Szovátára utaztunk, körbejártuk a Medve-tavat, Parajdon a sóbányában tettünk látogatást, majd tisztelegtünk Orbán Balázs és Tamási Áron emlékműve előtt. Ahol tehettük énekeltünk is. Emlékezetesek maradnak ezek a kirándulások, de legszebb alkalom mégis a vasárnapi közös istentisztelet volt. A tele templom, a közös éneklés, az igehirdetés és a szolgálat. A két napos autóbuszos klíma megtette a hatását, dupla beénekléssel tudtuk csak a rekedtségünket némileg elfeledni. Ha a hangunk nem is csillogott olyan szépen, de a szívből jövő zsoltárok, dicséretek, imák remélem nem csak bennünk hagynak maradandó élményt. Külön köszönet Ecsedi Péternek a közreműködéséért!

Erdély szeretetéből soha nem lehet kigyógyulni, de nem is szeretnénk. Imádkozunk a jövőbeni találkozási lehetőségekért, akár itt, akár ott, hogy erősíthessük egymás hitét és hazaszeretetét.

Fotók Tóth Gábortól az utazásról itt…

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...