13.8 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Nem csak nyári munka

Spindelbauer Dániel 16 éves ceglédi fiatal, aki ideje nagy részét számítógép előtt tölti. Ebben ugyan nincs semmi meglepő, Dani mégsem nevezhető átlagosnak: ugyanis az iPhoneHungary felkérte weboldalán cikkek írására, amelyekben játékokat, alkalmazásokat tesztel és megírja róluk a véleményét. 

A Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola diákja programozást tanul és először vendégként kezdett írni az Iphone egy játéktesztelő oldalára, majd felfigyeltek tehetségére és felkérték, hogy legyen rendszeres munkatársa az oldalnak. 

Dani ezen kívül podcast-eket (internetes rádióadások felvételről) is hallgat, ahová témaötleteket, ajánlókat küld, illetve itt is bemutatják az általa tesztelt játékokat, programokat. Nagy szerelem a fotózás is, képeit több helyen publikálja.

– A korosztályom általában még csak játszik a gépen, és persze bulizik. Én nem így élem az életem. Nem sok ennyi mindennel foglalkozó fiatalt ismerek. – summázza eddigi eredményei lehetséges eredőjét. Véleménye szerint nyitottnak kell lenni mindenre – ez a titok – és persze megragadni a kínálkozó lehetőségeket.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....