14.8 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Három napon belül ítélet

A Ceglédi Járási Ügyészség a Ceglédi Rendőrkapitányság a bűncselekmény elkövetése után három nappal, 2013. szeptember 12. napján súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt a Ceglédi Járásbíróság elé állított egy férfit az alábbiak miatt: A gyanúsított különváltan élt feleségétől a ceglédi lakásukban. A férfi italozó életmódja, családtagjaival szembeni ismétlődő, erőszakos viselkedése miatt közte és volt felesége között napi rendszerességgel fordul elő tettlegességig fajuló vita, veszekedés.

A gyanúsított 2013. szeptember 07-én a délutáni órákban lakásukban, ittas állapotban a volt feleségét nekivágta az ajtófélfának. Amikor a sértett több alkalommal próbálta hívni a rendőrséget, a gyanúsított kitépte a kezéből a telefont.

A gyanúsított 2013. szeptember 09-én a lakásban ittas állapotban ismételten szóváltásba keveredett a sértettel, akit a vita közben vállal meglökött, lefejelt, majd az asszonyt a folyosóra rángatta, és dulakodás közben a falnak vágta. A sértett ekkor is megpróbálta a rendőrséget értesíteni, azonban a gyanúsított kitépte a telefont a kezéből és eldobta. A rendőröket a szomszédok értesítették.

A sértett a bántalmazások következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de súlyosabb, akár nyolc napon túl gyógyuló sérülés lehetősége is fennállott. A vádlottat a Ceglédi Járásbíróság 2013. szeptember 12. napján hat hónap börtönre ítélte, melynek végrehajtását 1 év hat hónapra felfüggesztette és elrendelte a gyanúsított pártfogó felügyeletét.

A kép illusztráció!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...