13.5 C
Cegléd
2024. április 23. kedd
spot_img

Most a tanyasi lakosok következnek

Viszont a föld tulajdonosa elkövetett szabálytalanságot is, mivel a helyszíni szemlén megállapítottuk, hogy a sertésteleptől a földig az úton végig trágyaszórás volt látható, amit nem takarított le és a meteorológiai jelentés szerint is „ erős, nemritkán viharos északnyugati szél fúj „ tehát ilyenkor nem lehet trágyát kihelyezni.

Amit már megírtam ősszel a termények betakarítása után a sertéstelep tulajdonosának már könnyebb dolga lesz, mert a tulajdonában lévő sok földre ki tudja hordani a hígtrágyát és azt most már be is tudja tárcsázni, mivel azon nincs kultúrnövény, de ezt már a tanyasi lakók fogják megsínyleni.

Mint ahogy mondtam nem adjuk fel és kérem azon tanyai lakosok értesítését ahol ilyen penetráns szag terjeng értesítsenek és kihívom a hatóságot a helyszínre.

Ezen felül pedig a városban tovább folytatjuk az aláírás gyűjtést, hogy a hatóságok most már komolyan vegyék kérelmünket, hogy ez a sertés trágyaszag megszűnjön Cegléd Város  és környékén.

Sajnos a mai hazai hangulat rányomta a bélyegét az aláírás gyűjtésünkre is. Nagyon sokan félnek a személyes adataik megadásától, mert félnek  a  visszaélésektől. Garantálom a mi aláírás gyűjtésünk civil kezdeményezés, semmilyen párthoz nem kötődik és  a személyes adatokat nem adjuk át senkinek, azt nem hozzuk nyilvánosságra.

Jelenleg becslésem szerint 500 aláírás felett van a tiltakozásunk, de ha továbbra is támogatnak bennünket, ígérem mindent meg fogunk mozgatni, hogy jövő nyáron már nyugodtan szellőztethessünk, ki tudjunk ülni erkélyünkre, udvarunkra esténként a friss levegőben.

Kérjük továbbra is azon személyek segítségét, akiket érint és irritál e penetráns sertés trágyaszag jelentkezzenek a 06-30-2073-260 telefonszámon, vagy személyesen megtehetik aláírásukat Mészáros Ivánnál a Vörösmarty tér 6. szám alatt.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...

Gyányi-Túri díj

Az idei tanévben is megrendezésre került dr. Túri József...

Báger Dorina kivívta az Európa-bajnoki indulás jogát

Hétvégén két nemzetközi versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi...

Ezeket a parkolási hibákat követik el legtöbbször a magyarok

A ceglédi rendőrség egy videóban foglalta össze az öt...