10.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Romhányiné Cegléden mutatkozott be

Cegléden a Nagyposta előtt tartotta első közös megmozdulását választókerületünkben az Együtt PM és az MSZP, miután múlt szombaton hivatalosan is bejelentették, a “demokratikus ellenzék” jelöltjeként Dr. Romhányiné Balogh Edit indul a ceglédi, 12-es választókerületben. Az eseményen a jelölt, Abony polgármestere is megjelent.

– Aláírásokat gyűjtünk az egykulcsos adó ellen. Nem az a gond, hogy 16% a legmagasabb, hanem az a baj, hogy ez a minimálbérből élőket is sújtja. Ha ők 0%-ot fizethetnének, akkor viszont az már “kétkulcsos” adó lenne – nyilatkozott a jelölt lapunknak kitelepülésük egyik céljáról, majd saját terveiről is beszélt: – Én személyesen azért kívánok lobbizni, hogy ugyanolyan mértékű fejlődés legyen Cegléden és a kis falvakban is, mint amit Abonyban, Nagykőrösön és Újszilváson meg tudtunk valósítani. Sokkal erősebb lobbitevékenység szükséges ahhoz, hogy “Pest megye Szabolcsa” kitörjön az óriási munkanélküliségből. Például autópályák építése, az élelmiszer feldolgozó ágazat újraélesztése rendkívül sokat tehetne azért, hogy itt helyben munkát találjanak a fiatalok. – Hozzátette: – Békés kampányt szeretnénk végigvinni!

A szervezőktől megtudtuk, a térségben a kampány ideje alatt kéthetente hétvégeken terveznek hasonló akciókat tartani Abonyban, Cegléden és Nagykőrösön illetve a kistelepüléseken is, hogy a választók megismerkedhessenek velük és a céljaikkal.

Több fotó az eseményről itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...