5.9 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Megújult az elnökség a vizilabdásoknál

November 15-én a CVSE vízilabda szakosztálya elnökségi választást tartott. 12 jelölt közül az 56 sportoló és edző 5-5 főre adhatta le a szavazatát és az 5 legtöbb szavazatot kapott jelölt alkotja az elkövetkező 5 évben a sportág vezetőségét. (Dr.Beck György, Zám Attila, Józsa Zoltán, Veres Rudolf, Székely Bulcsú)

Ezúton is szeretnénk megköszönni azon elnökségi tagok munkáját, akiknek most a tagság nem szavazott bizalmat, de eddigi munkájuk nagyban hozzájárult a szakosztály eddigi sikereihez, új uszodájához – írta meg lapunknak megküldött tájékoztatójában Veres Rudolf vezetőségi tag. – A szakosztály döntése alapján helyet kap az elnökségben az olimpiai bajnok Székely Bulcsú, aki továbbra is dolgozik a KSI-ben, de tapasztalatai, hozzáértése bizonyára a CVSE javára válik! A ceglédiek azt várják tőle, hogy a városban eddig is igen szeretett vízilabdát tovább népszerűsíti és segít az utánpótlás-nevelésben is. Az új uszoda és a megújult vezetőség feladata a vízilabdasport népszerűsítése, a ceglédi utánpótlás nevelés országos elismertségének növelése, saját nevelésű játékosokból álló I. oszályú csapat felépítése. 

Komoly feladata lesz a szakosztályvezetésnek az új uszoda adta lehetőségek maximális kihasználása, az iskolai- és lakossági úszásoktatás megszervezése, előkészítő csapatok indítása, az uszodaépítéssel kapcsolatos TAO-pénzek összegyűjtése. Bízunk a vízilabdát szerető emberek, vállalkozók, szülők támogatásában, hogy céljaink megvalósulhassanak.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...