12.9 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Heni a koronát nem adja

Kelemen Henrietta (19), a tavalyi Miss Hungary győztese a koronát sem hajlandó átadni utódjának, ehelyett két és fél millió forintra beperelte a rendezőket, amiért többször is átverték – számolt be a Blikk Heni drámába forduló történetének legújabb fejleményéről.

Henrietta hiába edzett, diétázott, s mondta le az egyetemen a vizsgáit, az utolsó percben kiderült: mégsem ő utazik a Miss Earth magyar delegáltjaként Manilába, pedig több mint fél évig ezzel hitegették. A lány a becsületét akarja tisztára mosni, így karácsony előtt néhány nappal beperelte a Miss Hungary rendezőit, akik szerinte nem csak az utazással verték át, ezért a szépségkirálynő a kétmillió forint fájdalomdíjat és a közel 400 ezer forint felkészülési költséget várja.

Mint azt a Blikk megírta, a fiatal szépséget és az őt kísérő bátyját már be is oltották a trópusi betegségek ellen, ő szerepelt magyar delegáltként a Miss Earth honlapján és listáján, valamint levelet kapott Manilából, amelyben a 12 legszebb nevezett lány egyikeként naptárfotóját is bekérték. Henriettát indulás előtt nem sokkal azonban hideg zuhanyként érte: másik lány került a helyére. Huszárovics Dalma (24) koronát sohasem viselt, de Hajdú Péter és neje szépségipari vállalkozásának harmadik üzlettársa magánemberként benevezte, és licencdíját is kifizette, ezért lecserélték a korábban nyilvántartásba vett magyar versenyzőt.

– Nekem kellene átadni az utódomnak a koronát, de természetesen nem teszem meg, el sem megyek a következő Miss Hungaryra, mert nem vagyok hajlandó részt venni a lányok átverésében. Nem csak a manilai utazással csaptak be: győzelmem jutalmaként másfél milliós modellfotózási szerződést ígértek, amelyből száznegyvenezer forint lett. A becsületem forog kockán. A tanáraim, akiknél kikönyörögtem a vizsgáim elhalasztását, s a barátaim mind-mind azt hiszik, hazudtam az utazásról – háborgott Henrietta.

– Próbáltunk peren kívül megegyezni, s B. Tóth Mihály rendező – akit nem sikerült elérnünk – és Kovácsvölgyi Hajnalka versenyigazgató is belátta, hogy igazam van. Megígérték, hogy bár részletekben, de másfél millió forintot kifizetnek. Egy hónapig vártunk, mielőtt a pert elindítottuk – mondja a lány, aki nem akar nyerészkedni, mert a perben kapott összeget jótékony célra szánja.

Blikk / Sch. Zs. – Fotó: Pákozdi Zoltán

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....