11.9 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Kétéves kislányt vertek halálra

Újabb családon belüli bántalmazás – ezúttal gyermekáldozattal – borzolta a kedélyeket a múlt héten. Január 10-én pénteken a kórházban belehalt sérüléseibe az a tápiószelei kétéves kislány, aki családon belüli bántalmazás áldozata lett. A bántalmazás nyomait viselő kislányt még 8-án szállították a Heim Pál Kórházba – a helyszíni újrélesztést követően -, az ügyben nyomozás indult – erősítette meg az Index értesülését a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea az MTI-nek, többet azonban a nyomozás érdekeire tekintettel nem közölt.

A hírportál információi szerint a kórházban dolgozó orvosokat is megdöbbentette a kislány állapota, a gyermeket súlyos törésekkel és fejsérülésekkel szállítottak be a mentők és korábbi bántalmazás nyomai is láthatók voltak rajta.

A nyomozás eddigi szakaszában gyanúsítotti kihallgatás nem történt, az eljárást szakértők bevonásával folytatja a rendőrség.

Forrás: mti

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...