7.4 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Akikre a világ is figyel

A Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola és a Ceglédi Közgazdasági Alapítvány immár harmadik Közgáz-bálját rendezte meg 2014. január 25-én a Kossuth Étteremben. Az idei bálunk mottója “Közgázosok, akikre a világ is figyel” volt, így olyan díszvendégeket hívtunk meg, akik a Közgázból indulva világraszóló sporteredményeket értek el vízilabda, fitness, kerékpár vagy crossfit terén. Egy-egy kisfilmet néztünk meg Hegedűs László (világranglista 6. helyezett triálkerékpáros) és Kovács László (crossfit Európa-bajnok) sportpályafutásáról, akik egy beszélgetés keretei között bemutatták az általuk űzött különleges sportokat, felkészülésüket, élményeiket, és azt is elmondták, hogy hogyan tudták összeegyeztetni közgázos éveik alatt a tanulást a sporttal. A zenét Fésűs Ferencék szolgáltatták. Ismét egy kellemes, jó hangulatú estét töltöttünk együtt!

A rendezvény bevételéből az iskola infrastruktúráját kívánjuk fejleszteni, hogy diákjaink jobb körülmények között tanulhassanak és sportolhassanak. A tavalyi bevételből, az önkormányzat támogatásával kiegészítve, a tornaterem padlójának felújítását valósítottuk meg, az ideiből pedig azokat a tantermeinket szeretnénk projektorral felszerelni, amelyekben eddig még nem segítették a tanítást ilyen eszközök. Köszönet mindazoknak, akik jelenlétükkel, támogatójegyekkel, illetve tombolatárgyak felajánlásával segítették a fenti célok megvalósulását!

Fotók az eseményről itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...