5.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Nem dőlhetnek hátra

Pest megye 12. számú választókerületének Országos Egyéni Választókerületi Választási Bizottsága február 24-én nyilvántartásba vette az Összefogás 2014 jelöltjeként Romhányiné dr. Balogh Editet és az LMP jelöltjét Földi Áront is. Elsőként Földi László a Fidesz-KDNP jelöltje adta le az ajánlóíveket.

A 2014-es országgyűlési választáson induló rekordszámú jelöltaspiránsok többsége telefonos interjúnkban panaszkodott, hogy az aláírások összegyűjtése egyáltalán nem olyan könnyű, pedig az állampolgárok akár minden jelöltet ajánlhatnak az íveken. Az érvényes ajánláshoz egyébként érdemes odafigyelni a pontos kitöltésre, mert az Országgyűlési Egyéni Választókerületi Bizottság jelzése szerint sok a hibásan kitöltött vagy hiányos jelölőív. Jellemző hiányosság, hogy a második utónév nincs feltüntetve, de rossz személyi szám is előfordult – hangzott el a bizottság múlt heti ülésén

Az Összefogás és az LMP jelöltje már múlt héten összegyűjtötte az ajánlásokat, de azt az iroda munkatársainak le kellett egyeztetnie. Az ajánló íveket 500 érvényes ajánlásig nézik át.

A jelöltek, ha le is adták az ajánlásokat, nem dőlhetnek hátra, hiszen a kampány számukra igazából ezután kezdődik. Ezt az ellenzéki jelöltek is elismerték. “Sok mindent kell még azért tennünk, hogy április 6-án leváltsuk a jelenlegi hatalmat! Mindenkinek el kell menni szavazni, mert nem elég otthonról bírálni a hatalmat, tenni is kell a leváltásukért!” – nyilatkozta facebook-ján Romhányiné dr. Balogh Edit az ajánlások leadása után.

Több fotó az eseményről itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...