13.9 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Döntőbe jutott a Nevermind

Szeptember 12-én este a vártnál is nagyobb érdeklődés közepette zárult le a Zúzda Tehetségkutató, melyen a benevezett több száz hazai rockegyüttesből a döntőbe jutott öt versengett a fődíjért. A versenyben maradtak között a budapesti Cinema Rock Cafe koncerttermében ott volt a ceglédi Nevermind.

A július 1-je óta zajló eseménysorozaton több mint 100 a a hazai könnyűzenei palettán helyet kereső zenekar vett részt. A legjobbak, a döntősök mind az öt résztvevője figyelmet érdemlő produkcióval érkezett (a nézőszám is ezt igazolta). – írja a Hard Rock Magazin. A nyertesek nem jelentéktelen ajándékokkal távoznak. A két korábbi megmérettetés legeredményesebbjei a következő díjakat tudhatták magukénak: anyagi támogatás, profi videoklip és honlap készítése, stúdiófelvétel, koncert- és turnélehetőség! Ezen felül komoly médiatámogatás is jár a hazai rock médiától: a rendezvénysorozat folyamatos híradása mellett cikkek, interjúk jelennek meg a népszerű orgánumokon, valamint rádiós szerepléshez, további fellépési lehetőséghez juthatnak a résztvevő zenekarok!

– A dobogóról épp hogy lecsúszva a 4. helyet sikerült megkaparintanunk, de már ennek is nagyon örülünk, hogy a több mint 100 zenekar közül aki jelentkezett sikerült idáig eljutnunk! Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki ott volt velünk és szurkolt! A hétvégén elvonulunk felvenni saját számainkat, hogy azok is halhassanak minket akiknek nincs lehetősége élőben meghallgatni minket! Kilátásba van egy koncert is amiről hamarosan hírt adunk, hogy ha biztosat tudunk! – írja a csapat facebook-ján.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...