4.5 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Zodiac Crew – „Csodaország”

Október 10-én a Jazz Café Club-ban lépett fel első lemezük bemutatója kapcsán a Zodiac nevű ceglédi underground csapat. A formáció tagjai: Pilwax, Domino, Penge B és Kajsztro 2012 óta zenélnek együtt. 

Első szeptember 24-én megjelent lemezük, a „Csodaország” előfutára, az „Esély” című videoklip volt. Az album megjelenése után, pár nappal pedig újabb minőségi videó született meg, a „Lopott idő” című nótához is. – Felléptünk már Kecskeméten, Budapesten is, és a „Told a májkot” nevezetű országos Hip-Hop tehetségkutató verseny keretein belül, Szarvason és Békésszentandráson. Cegléden olyan neves előadók előtt zenélhettünk, mint a Killakikitt, Essemm és a Barbárfivérek, akik szintén az underground vonalat képviselik Magyarországon. Az albumon hallható alapzenék javarészt házon belül készültek, Pilwax és Kajsztro által, de akad vendég beat is, eNzim (Különvélemény) és Rokaflow a Zodiac családból. A gitárbasszusokat Reszeli Soós Ádám pengette fel. A közreműködők pedig, El Bago (Wacuum Airs), Crazy Noise, az ex Fekete Koktélból és Kurucz Niki vokálja, illetve egy karc, amit Gyurmának köszönhetünk. – tette hozzá Domino. 

A várva várt lemez ingyenesen letölthető a csapat facebook oldaláról (Zodiac Crew), illetve youtube videóik alatt is megtalálható a letöltéshez szükséges link. Még ebben a hónapban lesz limitált példányszámban kézzel fogható lemez is.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....