14 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Jövőre ez nem fordulhat elő

Ebben az esztendőben szeptember 12-én tartottuk – immár 8. alkalommal – a fizika tudományát népszerűsítő ismeretterjesztő előadásunkat a Kossuth Művelődési Központ színháztermében, Cegléd Város Önkormányzatának hathatós támogatásával. Már a korábbi előadások is „teltházasok” voltak, de most minden képzeletet felülmúló volt az érdeklődés: mintegy 150 diák és felnőtt nem jutott be a terembe, mert a színházterem megtelt!

Mélységesen sajnáljuk, hogy ilyen helyzetet idéztünk elő az igyekezetünkkel és minden érdeklődőtől elnézést kérünk, aki nem tudta megtekinteni az előadásunkat! Azt azonban mindannyiunk biztonsága érdekében tudomásul kell venni, hogy a „Tűzrendészetileg megtelt” táblát a szervezőknek érvényesíteniük kellett.

Mi az előadók megígérjük, hogy a helyi iskolák fizika munkaközösségeinek véleményét kikérve, olyan javaslatot teszünk az önkormányzat asztalára, hogy jövőre semmiképpen se fordulhasson elő ilyen eset.

Mindazon által nagy örömünkre szolgál, hogy a Tudományok Éjszakája – fizika- előadásait ilyen szeretettel fogadta a ceglédi tanulóifjúság és a felnőtt közönség. Köszönjük a sok biztatást és az elismerést, valamint a rendszeres önkormányzati támogatást, amelyet kaptunk az elmúlt nyolc évben.

Cegléd, 2015. szeptember 14.
Kozma Sándor, Tűri László fizikatanárok


FOTÓK az eseményről Kisfaludi Istvántól itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...