13.1 C
Cegléd
2024. május 8. szerda
spot_img

Épül az új ügyfélszolgálat

Ügyfeleinek minél magasabb színvonalú kiszolgálására törekszik a BÁCSVÍZ Zrt., ennek érdekében ügyfélszolgálati fiókirodája számára kényelmes és modern új épületet épít Cegléden.

Már az elhelyezkedés meghatározásánál szempont volt az ügyfelek számára minél könnyebb megközelíthetőség, valamint, hogy az ügyfélszolgálati funkció mellett az üzemmérnökségi központ kialakításához is megfelelő legyen az ingatlan. A választás így esett a Pesti út 25. szám alatti telekre, melyen egy kétszintes épület megvalósítását tervezi a Társaság mintegy 280 m2 beépítésével.

Az épület utcai frontján kap majd helyet az ügyfélszolgálat, mögötte a dolgozók kényelmes munkakörülményeit szolgáló szociális helyiségek, a telek belső részében pedig az viziközmű üzemeltetési munkákhoz szükséges gépek és eszközök tárolásának megfelelő egységek kerülnek kialakításra. Az épület tetőtere modern felszerelésű irodákra lesz osztva, ahonnan az üzemmérnökség adminisztratív és irányítási feladatait látják majd el a munkatársak.

Természetesen a parkolási lehetőségek és a minél nagyobb zöld felületek kialakítására is tartalmaz megoldást az építési terv. A BÁCSVÍZ Zrt. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az újonnan létrejövő épület illeszkedjen a környezetbe és kifejezze a cég ügyfélközpontúság, minőség és környezettudatosság iráni elkötelezettségét is.

A mintegy 100 millió Ft értékű beruházást a BÁCSVÍZ Zrt. saját forrásból finanszírozza. A kivitelezésre 2015-ben pályázatot írt ki a cég, melyre több generálkivitelezőt – köztünk helyi vállalkozást is – meghívtak. A legkedvezőbb ajánlat benyújtásával a Generál Centrál Kft. nyerte el a munkát, és e hónapban már meg is kezdték a projekt megvalósítását. Kedvez az építőknek az időjárás, mely lehetővé teszi a munkavégzést még így november derekán is, és bíznak benne, hogy a folytatáshoz is megfelelően alakulnak majd a feltételek. A projekt ütemezése szerint 2016 őszétől a BÁCSVÍZ Zrt. szeretné már új ügyfélszolgálati fiókirodájában fogadni ceglédi és környékbeli ügyfeleit.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Czeróczki Pál képviseli hazánkat

A legjobbak képviselik hazánkat a ŠKODA Challenge nemzetközi döntőjében A...

Megszólalt a 100 éves iskola csengője

Egy régi családtörténet folytatódott a Ceglédi Evangélikus Gyülekezeti házban....

A cserecsapat tagjait is elfogták

Két évvel ezelőtt 7 gyanúsítottal szemben fejezték be vádemelési...

Csodálatos Erdély

A "Határtalanul!" program célja, hogy lehetőséget biztosítson a magyarországi...

Baleset a 4-es úton

Két gyermek életveszélyesen megsérült egy közlekedési balesetben Ceglédnél vasárnap...