3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Jól sikerült befejezés

A hétvégén Szolnok volt a fit-kid tavaszi versenyszezonjának utolsó állomása. Országos Fit-Kid “A” egyéni Grand Prix III. fordulója egyben az egyéni Európa Bajnoki kvalifikáció záró versenye is volt. 3 ceglédi lány volt érdekelt a küzdelmekben. Szepes Réka kezdte a gyakorlatát amibe két kisebb hiba is csúszott és ez éppen elég volt ahhoz hogy ne tudjon a legjobb hat közé kerülni. Őt Simon Réka követte, aki szezonja legjobb gyakorlatát mutatta be, így bizakodva várhatta az eredményhirdetést. Klemenc Petrát ezen a napon több cél is vezérelte. Szerette volna megőrizni az idei veretlenségét, továbbá a GP győzelemre is esélyes volt és az EB kvalifikáció megszerzése is nagyon motiválta. Szép kivitelezés és nagyon jó előadásmód jellemezte produkcióját.
Délután a “B” csapatok versenye zajlott. Egy egység indult Ceglédről. Nekik szintén itt sikerült a tavasz versenyek közül a legjobban a gyakorlatuk. Végre!!!

Eredmények: Országos Fit-Kid “A” egyéni GP. III.forduló: IV.kcs.: Szepes Réka 8.
VII.kcs.: Simon Réka 1.
VIII.kcs.: Klemenc Petra 1.
Országos Fit-Kid “B” csoportos: I.kcs./kiscsapat: 2. CVSE (Bartus Emese, Nagy Emma, Ponert Nóra)

Összetett GP. győztes: Klemenc Petra CVSE aki evvel a teljesítménnyel indulója lesz egyéniben is az Európa Bajnokságnak!


A CVSE Fitness szakosztályának versenyzői és edzői ezúton is szeretnének gratulálni minden ceglédi vagy ceglédi színekben versenyző sportolónak és edzőiknek ,akik a 2015/2016 versenyévadban ellenfelek által megmérettetve értek el sikereket, álltak dobogón és hoztak csodálatos eredményeket hazai és nemzetközi versenyekről. A megérdemelt pihenés után sikeres felkészülést kívánunk mindenkinek az őszi szezonra!

Randos Gabriella vezetőedző, Móricz Alexandra, Király Béla és a fit-kid versenyzők

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...