12.5 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Fotórendszer a ceglédi csúszdaparkban

Nemcsak élményekkel, de kézzelfogható emlékekkel is hazatérhet az, aki nyáron a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdőbe látogat, ugyanis a csúszás legvidámabb pillanatában a vendégeket egy új fotórendszer örökíti meg.
A Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő 10 kül- és beltéri medencéjével, azaz gyógymedencékkel, látványmedencékkel, gyermek- és úszómedencével várja a gyógyulni, fürdőzni és pihenni vágyókat. A 17 csúszdás Aqua Centrumban vadfolyó, csőcsúszdák, zárt-, nyitott-, hullámforma csúszdákvárják a közönséget. A Magyarországon igazi ritkaságnak számító ingacsúszdán átélt kalandokat pedig mostantól haza is vihetik a fürdőzők, mivel az idén telepített SplashWare fotórendszer felvételeket készít róluk.
A nyári fürdőzés alkalmával azoknak a fényképeknek is szerepet szánnak, amelyeket a strandolók maguk készítenek. Az Eleven Kft. és a fürdő közös nyereményjátékában a vendégek lerajzolhatják vagy lefényképezhetik magukat, vagy a kihelyezett élményelemekkel kapcsolatos legnagyobb élményeiket; a beküldött pályaművek közül kisorsolt öt szerencsés nyertes pedig páros belépőt nyerhet a fürdőbe.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...