5.6 C
Cegléd
2024. április 17. szerda
spot_img

Gyermekkéz a csemői húsdarálóban

A rendőrség is vizsgálja a Pest megyei Csemőn szerda reggel történt balesetet, amelyben egy kétéves gyermeknek nagyméretű elektromos húsdarálóba szorult a keze – közölte a megyei rendőrség szóvivője az MTI-vel. Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a Ceglédi Rendőrkapitányság testi sértés miatt indított eljárást. A rendőrök szakértők bevonásával vizsgálják a baleset körülményeit – tette hozzá.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel közölte: kora reggel érkezett a segélyhívás, hogy egy gyermek keze beszorult egy darálóba. A tűzoltók segítségével sikerült a gyermek kezét kiszabadítani. A gyermek súlyos, roncsolásos kézsérülést szenvedett, ezért már a helyszínen infúziót, fájdalomcsillapítót és oxigént kapott, majd a budapesti gyermeksebészetre vitték.

Nagy Anikó, a Heim Pál Gyermekkórház főigazgatója az RTL Klub esti Híradójában azt mondta: a gyermek bal kezét, amelynek ujjait csaknem teljesen levágta a húsdaráló, 3-4 órán keresztül műtötték. Az orvosok most arra várnak, hogy beinduljon a keringés a gyermek kezében.

Fotó: Fuszek Gábor – Blikk

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...