13 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

3:1-re győztünk Szolnokon!

Csapatunk negyedik edzőmérkőzését a Szolnok otthonában játszotta este 19 órától. Varga Attila vezetőedző a következő felállásban küldte pályára a csapatot:

Horváth G. – Albert I., Nánási, Makrai – Csordás Sz. – Wild, Markó, Popovics, Babolek – Szabó V., Dunai A.

Az első félidőben kiegyenlített játék zajlott a pályán egy-egy helyzetecskével. Egyik csapat sem tudta átvenni az irányítást és komolyabb lehetőség sem alakult ki a kapuk előtt. A 33. percben azonban egy szöglet után a Szolnok megszerezte a vezetést, de szerencsére nem maradtunk adósok és az első félidő végéhez közeledve egy szabadrúgás után Csordás Szabolcs fejelte a kapuba a labdát.

A második játékrész első felében a Szolnoknál volt többet a labda, de fölényüket nagy helyzetre nem tudták beváltani. A félidő második felében folyamatosan alakítottuk ki a helyzeteket, aminek eredményeként egy gyors ellentámadás után Albert Ádám szerezte meg a vezetést, majd egy gyönyörű támadás után Kovács Botond alakította ki a 3:1-es végeredményt.

Ezzel a mérlegünk 1 döntetlen és 3 győzelem a felkészülés során.

A második félidőben csereként beálltak:

Farkas V., Farkas A., Asztalos, Albert Á., Kozák, Valkovszki, Kovács, Horváth B., Simon, Jakab

 

Varga Attila szavai a mérkőzés után:

Egy nagyon jó NB2-es színvonalú mérkőzés volt, nagyon szépen együttműködött a csapat, mint védekezésben, mint támadásban, főleg a bekapott gólunk után. Az, hogy 1:0-ról 3:1-re megtudtuk fordítani a mérkőzést és ezt egy nagyon színvonalas játékkal, ez külön öröm számomra. Az elmúlt mérkőzéshez képest sokkal gyorsabban mentünk át védekezésből támadásba, illetve támadásból védekezésbe. Ezt mutatta is az egy pontrúgásból és két gyors ellentámadásból szerzett gólunk, ami két gyönyörű támadás után született. Volt még két-három 100%-os ziccerünk, amit elszórakoztunk. Nagyon sajnálom, mert még szebb eredmény születhetett volna. Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert nagyon jó színvonalon focizott és nagyon ígéretes formát mutat.

cegledisport.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...