6.7 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Új helyszínen a Bácsvíz

Augusztus 29-én nyitott meg a Bácsvíz Zrt. új ügyfélszolgálati fiókirodája a Pesti út 25. szám alatt. A közel 600 nm-es, részben kétszintes épületet tavaly novemberben kezdték építeni és ünnepélyes átadása még nem történt meg, de a lakosságot már az új helyszínen fogadja a szolgáltató.
– Az épületben található az ügyféltér és a Ceglédi Üzemmérnökség (Cegléd, Ceglédbercel, Mikebuda, Törtel, Csemő, Nyársapát) ivóvíz-szolgáltatásának üzemviteli épületei, raktár, iroda- és szociális helyiségek. – tájékoztatott Kis Attila ügyfélkapcsolati osztályvezető. – Az ügyfelek számára a földszinten található a – mozgáskorlátozottak számára is könnyen megközelíthető – 45 m2-es, klimatizált ügyféltér és mosdó. Három ügyfélpultnál szolgáljuk ki az ügyfeleket, irodánkban modern ügyfélhívó rendszer működik központi kijelzővel.
Az irodában a következő ügyek intézhetők: közműbekötés, tulajdonosváltozás, szerződéskötés, számlaegyeztetés, teljeskörű tájékoztatás az ivóvíz- és csatornaszolgáltatásról
igazolások kiadása, víziközmű szolgáltatással kapcsolatos készpénzes- és bankkártyás befizetés. Sőt, a BÁCSVÍZ Zrt. teljes szolgáltatási területéről érkező ügyfelek ügyei is intézhetők (pl. Nagykőrösről, Kocsérról, Tiszakécskéről) az integrált rendszerek miatt.
Időpontfoglalással a várakozási idő minimálisra csökkenthető. A 06-40/40-30-20 ingyenesen hívható telefonszámon mindenki, a www.bacsviz.hu honlapon a regisztrált ügyfelek tudnak kényelmesen időpontot foglalni. A szolgáltató kiemelt akciójában most az e-számlára váltó ügyfelek egyszeri 1000 Ft-os kedvezményben részesülnek, amely következő számlájukban kerül jóváírásra. Az e-számla a www.bacsviz.hu oldalon a regisztrált ügyfelek számára igényelhető.
Telefonos ügyintézés a 06-40/40-30-20 ingyenesen hívható telefonszámon hétfőtől csütörtökig 7.30-15.30 között, pénteken 7.30-14.30 között lehetséges.
Műszaki hibabejelentést (pl. csőtörés, vízhiány, vízminőségi probléma, dugulás) a 06-80/200-423 ingyenesen hívható telefonszámon lehet tenni a nap 24 órájában.
Nyitva tartás:
hétfő 8-18 óra
szerda 8-12 óra
csütörtök 8-15 óra
kedd, péntek zárva
bacsviz19

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...