4.5 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Újra a győzelem útján

Nagy volt a tét a Budaörs elleni mérkőzésen, nem csak azért mert közvetlen riválist fogadtunk, hanem mert augusztus 28-a óta nem tudtunk nyerni, sőt a Csepel elleni Magyar Kupa győzelmet leszámítva, csak egy döntetlent sikerült elérni ebben az időszakban.

Ennek megfelelő szellemben is kezdte a csapat a mérkőzést és már az ötödik percben veszélyeztetni tudtunk. Nem telt még el 15 perc sem, amikor Szabó Viktor révén megszereztük a vezetést. Szabó egy szép Peres ollózás után kapásból helyezte a kapuba a labdát.

A gól után azonban a Budaörs tudott veszélyesebb lenni, a labda is náluk volt többet. Egy veszélyes szabadrúgást leszámítva, amit Horváth óriási bravúrral tolt a kapufára, több komolyabb lehetőségük nem adódott, így 1:0-s hazai vezetéssel vonulhattak a csapatok az öltözőbe.

A második félidő első negyedórája elég harcosra sikerült, a vendégek Albert Ádámot találták meg többször is és próbálták szerelni hátulról becsúszva, nem sok sikerrel, így többnyire a lábát találták el.

img_1782

A küzdelmes perceket egy Albert szöglet után Makrai fejesből szerzett gólja követte. A második gól után a Budaörs már nem tudott váltani, így mi maradtunk támadásban. Peresnek volt több nagy lehetősége is arra, hogy lezárja a mérkőzést, de ez végül Nánásinak sikerült, aki a 79. percben fejelte a labdát a vendégek kapujába.

A hátralévő időszakban már nem szerzett egyik csapat sem gólt, így 3:0-s győzelemmel visszatértünk a győzelem útjára és ezzel a Budaörsöt megelőzve a 17. helyre jöttünk fel a tabellán.

cegledfoci.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...