3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Minden Ké(P)pen Nagykőrös

15032170_363176230684268_6964797521535381010_nNovember 22-én nyílt az a kiállítás, amelyre Nagykőröst ábrázoló képekkel lehetett pályázni. Pályázatot benyújtani összesen három témában lehetett: “Nagykőrös természeti értékei”, „Nagykőrös, a varázslatos város” és „Épített örökség Nagykőrösön”. Összesen 38 pályázótól, 211 pályamunka érkezett, amelyek nagy része a művelődési központban tekinthetők meg.

A hatalmas közönségsikert arató rendezvény megnyitóján köszöntőt Dr. Czira Szabolcs polgármester mondott, aki méltatta a szervezők érdemeit. Kiemelte a KÖVA- KOM Nonprofit Zrt dolgozóinak, a cég vezetőjének, Vozárné Ragó Ildikónak a munkáját, akik hatalmas szeretettel viseltetnek Nagykőrös iránt. A polgármester köszönetet mondott a polgármesteri kabinet munkatársának, Beretvás Juditnak, aki végigmenedzselte a pályázatot és a narrátori tisztet is betöltötte a megnyitón. A közönség sokáig lelkesen nézegette a Nagykőrös különböző arcait ábrázoló gyönyörű képeket.

A Bíráló Bizottság által kiválasztott munkák nagy része a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ földszinti galéria termében megtekinthető 2017. január 6-ig.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...