10.7 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Karácsonyi ünnepségek a Várkonyiban

A téli szünet előtti utolsó napon hagyományosan karácsonyi ünnepséggel zárult a 2016-es év a Várkonyi István Általános Iskolában.

4December 21-én délelőtt már az egész iskola ünnepi lázban égett. Reggel karácsonyi asztalokat díszítettek az osztályok, voltak, akik karácsonyi bazáron árulták a saját készítésű ajándékaikat, de akadtak olyanok is, akik mézeskalácsot sütöttek és persze kóstoltak.

Az osztályok a termeikben meghitt hangulatban ünnepeltek, majd a délelőtt zárásaként az iskola 6. évfolyamos diákjai, tanáraik közel 140 résztvevő szép műsorral örvendeztették meg az iskola többi tanulóit, a szülőket és tanítóikat.

Az idei műsorra is hetek óta tanulták a szövegeiket, gyakorolták a táncokat, az énekeket és a koreográfiát. A sok-sok próba meghozta a gyümölcsét, hiszen gyönyörű, szívet-lelket melengető műsort láthattunk, köszönet a felkészítésért, a díszletekért, a hangosításért.

A karácsonyi ünnepség végén az iskolai újság – a „Várkonyi Aula” – nyereménykuponjainak sorsolása zajlott. A Várkonyi iskola volt tanára, Kis Gyula a Zöldházak Cukrászda és Fagyizó képviseletében karácsonyi tortát ajánlott fel és adott át a szerencsés 7.m, 8.m és 3.i osztályoknak.

Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónak!

Horváth Melinda

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...