2 Comments

 1. 2

  Hoffmann Lászlóné

  Ne tessék bántani a Károly Ferit! Ő nagyon rendes ember!

  Reply
 2. 1

  Anarquista

  BÚÉK!
  https://www.youtube.com/watch?v=yfUrK-KclLQ

  Cegléd városvezetői semmibe vették elhallgatták az 1514-ben történ Dózsa féle népfelkelés 500. évfordulóját, a szegényeknek földet osztó Károlyi Mihály nevével fémjelzett szakközépiskolát egy kizsákmányoló nevére cserélték. Ugyanolyan elnyomás van most is, ha nem nagyobb mint 1514 előtt. Ma közpénzen élő Andy Vajnák, helikopterező Rogánoké a jövő, miközben a Blaha Lujza téren már hajnali 3-kor ezrek álltak sorba a húsnélküli lencsefőzelékért a ,,jobban teljesítő Magyarországon” 2016-ban is, mint ahogy azt korábban is megszokhattuk. Mondhatnánk, hogy MAGYAROK álltak sorba, de a kormánynak, Cegléd városvezetésének, és a -25C-os hidegben luxustemplomokat menedékhelynek meg nem nyitó egyházaknak a szegények még csak nem is emberek. Lehet, hogy leverték 1514-ben a szegények felkelését a kizsákmányolók, de 12 évvel később eljött a ,,Mohácsi vész” és a törökök elfoglalták az ország nagy részét. A nagy vesztesek ekkor a földjüket vesztő kizsákmányoló földesurak voltak. Miért harcoljanak a földesurak érdekében a kizsákmányoltak, ha még a török jobban hagyja élni őket? Hogy miért tudtak 150 évig itt lenni a törökök? Történelmi tény, hogy az elfoglalt területeken anyagilag vesztettek a törökök az évek során, nem zsákmányolták ki a szegényeket úgy mint a magyar,, főurak”.

  100 év múlva egy mai korrupt városvezetőkről írnak a történelemkönyvben, ha egyáltalán érdekelni fog valakit az, hogy kik tették tönkre a mai Ceglédet, és kik taszították nyomorba a lakosság nagy részét azok közül, akik még nem hagyták el a várost, országot. Az EU támogatást kapott ,,haver” által penetráns trágyaszaggal elárasztott Cegléden nemrég ment csődbe 16 élelmiszerbolt, mert már a lakosoknak az élelem is luxus! Mit lehet várni egy olyan várostól, ahol olyan bértollnokok által írt ingyenes kampánycikket lehet olvasni ahol a Dózsa laktanyát elsíboló Károly Ferencet éltetik, nem beszélve arról, hogy az ő cége büntetlenül ásott el Cegléden a földbe rákkeltő azbesztet?

  http://hvg.hu/itthon/20100625_cegledi_laktanya_botrany

  http://hvg.hu/itthon/20100622_botranyos_ingatlanugy_cegleden

  Ha a politikusok által elfogadott törvényeket alkalmaznák, akkor eleve összeférhetetlenség áll fenn aközött, hogy a nem létező hó eltakarításával kapcsolatosan ő maga is megszavazza, hogy azt az érdekeltségébe tartozó cég végezze, és még azt is, hogy mennyiért. Eleve nem is lehetne képviselő, és még a HVG által megírt cikk alapján börtönbüntetését kellene töltenie úgy ,ahogy egy kakaóscsiga ellopásáért is ezt ki szokták szabni. Persze a közpénzből még mindig jut a Kubatov listán lévő szavazók megvásárlására, hiába fizet majd a lakosság jóval többet adóként a mutyik finanszírozására. Kell is az embereket nyomorban tartani, mert akkor 1 kiló kenyérért már adják a szavazatot, ráadásul a PISA teszt eredménye által is kiderült, hogy gondolkodni képtelen embertömegek kibocsátása a cél, akik fillérekért dolgozhatnak a politikus földesuraknak, mint ahogy az a Horthy rendszerben is bevett szokás volt.

  Nem zárható ki az sem, hogy a jobbikos Volner Jánost kamudiplomája vásárlása, cégtemetői miatt azért nem ítélték el, mert a jobbikos Korondi Miklós, Volner János és a fideszes Földi László együtt szavazták meg a 3000 milliárdos magánnyugdíjpénzek eltüntetését. Gondolom a lakosság jövőbeli nyomoráért jutott mindnek a koncból egy háttéralku keretében.

  http://444.hu/2014/03/28/a-jobbikos-volner-janosnak-van-diplomaja-csak-epp-a-vilag-egyik-legviccesebb-egyetemen-szerezte/

  http://www.atv.hu/belfold/20130508_ugyeszsegi_eljaras_indult_volner_fantomma_valt_volt_cege_ugyeben

  Valószínűleg Nagykanizsa lakosai jobban megbecsülnék a Dózsa szobrot, Cegléd városvezetői nem méltóak rá, hogy bitorolják!

  – Mondjon le a korrupt városvezetés!
  – Alakítsanak ki olyan olcsó internetes rendszert, ahol a közpénz útja mindenkinek láthatóvá válik, és a lakosok szavazhatnak annak felhasználásáról a képviselők helyett.
  – Az egyházi vagyon az egyházi tizedekből, ateisták megadóztatásából, hiszékeny emberek megvezetéséből származik, ezért a zsidó templomhoz hasonlóan alakítsák át közösségi sportközponttá, vagy más közösségnek hasznos létesítménnyé, vagy az értékesítéséből származó vagyont osszák fel a lakosság között!
  – Vizsgálják ki Kiszel ,,atya” korábbi ceglédi ügyeit, mely szerint idősektől szerzett kétes módon vagyonokat haláluk után (Ezért irányították át más helyre.)
  – Bontsák le a református templomot körülvevő auschwitzi haláltáborra emlékeztető kerítést! A Kossuth erkélyt miért bitorolja a református egyház, ha sose volt az övék?
  – Vizsgálják ki a zűrös módon Kanadába menekült Lizik Zoltán korábbi református lelkész
  ügyeit!
  – A 10 legjobb iskola között egy sincs ami egyházi felügyelet alatt állna. Vegyék vissza az egyházaktól az iskolát, a temetkezési monopóliumot!

  https://www.youtube.com/watch?v=bcd4YiAvFlA

  https://www.youtube.com/watch?v=bXSVdxzBm9w

  https://www.facebook.com/Elegunkvan/

  SE isten, SE haza, SE úr, SE szolga!

  Reply

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2021. Ceglédi Panoráma