13.9 C
Cegléd
2024. április 26. péntek
spot_img

Házhoz megy a jó ebéd

A TS Gastro Kft. étel házhozszállítással foglalkozó üzletága a TS Menü, tavaly novemberben startolt el, és Cegléddel együtt öt települést – Albertirsa, Nagykőrös, Ceglédbercel, Pilis – látnak el a munkanapokon, házhoz rendelhető, egészséges, gazdaságos és kiadós ebédmenüvel. A ceglédiek online megtalálhatják az étlapokat és a megrendelőt, a www.tsmenu.hu weboldalon, ahol a magyaros ételektől kezdve a fitnesz menün át, további 12 féle menüből választhatnak.
A TS Gastro-tól eltérő, új arculattal elindult TS Menü, bőséges menüválasztékkal, és profi, egyszer használatos – a közétkeztetési és közegészségügyi szabályoknak maximálisan megfelelő – modern csomagolással, ízletes ételeket kínál mindenki számára.

A TS Menü kínálatában számos olyan étel szerepel, ami beilleszthető a tudatos táplálkozásba is, valamint kedvez a változatos, új ízekre vágyóknak, és a hagyományos magyar konyha szerelmesei is megtalálhatják a kedvükre való ebédmenüt.

A TS Menü dietetikai és beszerzéssel foglalkozó szakemberei fontosnak tartják, hogy az általuk elkészített ételek alapanyagai, kizárólag helyi termelőktől származzanak, aminek minőségét rendszeresen ellenőrzik, hogy minden délben a legízletesebb ételeket szállíthassák házhoz, a ceglédi otthonokba is.

A TS Menü csapata bízik abban, hogy egyre több ceglédi választja a TS Menüt, és ezen a településen is létjogosultságot nyerhet jelmondatuk: „Made with love” – azaz szeretettel készült!

Ha Ön is megkóstolná a TS Menüt, látogasson el honlapunkra, ahol egyszerűen, pár kattintással rendelhet ebédet a munkanapokra. Miért főznél, ha más megteszi helyetted?
További információ: www.tsmenu.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...