ad
ad
ad
ad

5 Comments

 1. 5

  Helyi Lakos

  A kátyús útról (konkrétan a Széchenyi útról) az M1-en volt riport múlt héten.
  Hozzátenném, borzalmasak az utak, járdák Cegléden. Például a Rákóczi út és hozzá tartozó járdák. A járdán valószínűleg nem közlekednek, akiknek a hatáskörébe tartozik az állapota.

  Sajnálatos, hogy a judo csarnok ügyéről országos médiában kellett először hallanunk, és nem helyiben értesültünk róla, ahogyan az illetékesek számolnak be a méltatlan helyzetről!

  Elnézést, hogy leírtam.

  Reply
 2. 4

  Béla

  Jelzem, hogy az alább, Ceglédi Panoráma cikk alapján feljelentést teszek “ismeretlen tettes” ellen sikkasztás bűntette, míg a város országgyűlési képviselője és polgármestere ellen, pedig bűnpártolás bűntette miatt, ami egyben megvalósítja a hivatali visszaélés bűncselekményét is, hiszen hallgatásukkal a tolvajt támogatják! Feljelentésemben megemlítem, hogy Földi László polgármesterként 21 millióért herdálta el, a ceglédi Dózsa György laktanya több mint 14 ezer négyzetméterét, ezért a bűnpártoló magatartás a vérében van, amit átvett “méltó” utóda, legnagyszerűbb polgármester tanítványa!

  http://cegledipanorama.hu/2017-03-16/repedezik-roskadozik-az-uj-dzsudokozpont/

  http://hvg.hu/itthon/20100625_cegledi_laktanya_botrany

  Reply
 3. 3

  Béla

  Bíró Norbertre, egy tisztességes, becsületes edzőre volt szükség és kiderült, hogy 50 millió ft-ot elloptak! A sportszállónál legalább a duplája tűnt, míg az M4-es autóútnál legalább 10 milliárdot fognak ellopni! A város vezetői megnémultak, elvitte a cica a hangjukat!

  VAN VÁLASZTÁS! CIGÁNY-MUTYI MAGYARORSZÁG!

  A CIGÁNY MAFFIA ERŐSÖDIK!

  Reply
 4. 2

  Ceglédi

  Na vajon ki lopta el az 50 milliót? – kérdezhetné a város szaros-hugyos Mekkmestere, ha lenne gerince… Most épp, a kampány szót elfelejtette. “A zemút nyóc év…, most ezt sem mekegte…”Ezt az 50 milliót sem a szocialisták lopták el!” – rebegte Mekkmester.

  50 MILLIÓ A CIGÁNYBŰNÖZŐ, BŰNÖZŐ CIGÁNY-MAFFIA ZSEBÉBE!

  TRÁGYASZAG CEGLÉDEN!

  “Az életnek értéket csak a szolgálat adhat, amellyel az emberek ügye felé fordulunk. Ez kissé szigorúan és általánosan hangzik, de ez az egyetlen igazság, melyet minden következménnyel megismertem. Senki nem ülhet a virágos réten, mint Ferdinánd, a bika, s nem szagolhatja büntetlenül a szép virágokat. Ember vagy, tehát ember módra és az emberek között kell élned.”
  (Márai: Füveskönyv)

  https://www.facebook.com/pg/takats.laszlo.cegled/about/?ref=page_internal

  Reply
 5. 1

  Pénzes Lászlóné

  Hová tünt a beírásom? Most lehet vélemény vagy nem?
  Azt írtam “na vajon hova”?

  Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma