ad
ad
ad
ad

3 Comments

 1. 3

  Béla

  A polgármester és a képviselők panaszkodtak a kicsit keményebb stílus miatt. Mert ha valamit sértőnek tartanak, akkor annak hangot tudnak adni! Persze, ha kérdéseket kapnak, akkor arra “elfelejtenek” válaszolni…A Tisztelt Ceglédi Panoráma intézkedésével egyetértek, ugyanakkor megjegyzem, hogy a feltett kérdésekre adott “válaszok” helyett a sunyi hallgatás a polgármester és a képviselők részéről, hűen visszatükrözk, hogy a város vezetői miféle emberek…, megbuktak egy egyszerű teszten!

  Tisztelt “Béla”

  A cegledipanorama.hu oldalon megjelenő kommentekkel kapcsolatban jelzést kaptunk, hogy trágár, mások becsületét sértő megjegyzéseket tartalmaznak.
  Kérjük, ezeket mellőzve próbálja megfogalmazni véleményét, mert az ilyen hozzászólásokat törölni fogjuk.
  Üdv: Ceglédi Panoráma

  VÁLASZOKAT VÁR A KÉPvISELŐKTŐL A VÁROS LAKOSSÁGA!

  A telken kívül pontosan mennyibe került a víz, gáz és az áram bekötése?
  Konkrétan mennyibe került a ceglédi adófizetőknek a parkoló kialakítása!
  A meghirdetett 2016.szeptember 1.-i átadás óta pontosan mennyit fizettek a ceglédiek a csarnok fenntartására, fűtésére és őrzésére a mai napig?

  „Szeretném leszögezni, hogy Cegléd város képviselő testülete és én mint polgármester is csak abban az esetben támogatjuk a 12 millió forint átadását, ha a csarnok a ceglédi judosok felkészülésének a feltételeit fogja szolgálni, magyarul ők fogják használni. De addig, hogy ide eljussunk nagyon sok kérdést kell még tisztázni. Én bízom abban, hogy a csütörtöki testületi ülésen válaszokat tudunk kapni a kérdések egy részére.”

  MIT “CSINÁLT” 7 HÓNAPON KERESZTÜL A POLGÁRMESTER ÉS A KÉPVISELŐ TESTÜLET EZ ÜGYBEN?

  Miután a város társberuházóként érdekelt, ezért miért nem kérdezte meg, hogy az épületet ki tervezte? Ki volt a csarnok kivitelezője? Miként kapott az építmény használatbavételi engedélyt?

  Hajlandó-e a polgármester és a testület a saját pénzéből megfizetni a tétlenségéből származó, a városi adófizetőknek okozott kárt?

  Hét hónap alatt a polgármester, vagy a képviselők kaptak-e fizetést?

  Ha mindig is az üzemeltetés volt a probléma, akkor a város milyen jogi lépésekett tett annak érdekében, hogy befektetése védve legyen a ceglédi sportolók érdekében?

  “Esetleg” csak “szokásosan” úgy járt el, mint ahogy Károly Ferenc is szavaz az apja cégének az ügyeiben, a polgármester és a testület tudtával és beleegyezésével?

  “Talán” pont úgy kezelték ezt a témát, mint a polgármester összeférhetetlenségét. Gründoltak egy bizottságot amelyik kimondta, hogy törvényesen polgármester és már “kész” is…

  Itt is ez lesz? Egy bizottság megállapítja, hogy a polgármester vezetésével a testület már 2016.szeptemberében előhozakodott a város jogi védettségét biztosító garanciákkal?…

  Csak a zadófizetők’ érdekében?

  A judo szövetség a felelős, a “mi” képviselőink nem tehetnek semmiről?

  Esetleg most a város Mekkmestere nem hivatkozhat a “zemút nyócévre”?

  Nem fidesz mutyi van az építés körül, a szocialisták a felelősek…

  “Örömteli”, hogy a polgármester hét hónappal a csarnok “átadása” után a beruházónak az üzemeltetésről történő elképzelései felől érdeklődik…Sőt, kijelentette, hogy két és fél éve is eljutottak eme “problémakörig”… “Mindig is ez volt a probléma.”…

  „Illetve a harmadik nagyon fontos kérdés, hogy az üzemeltetés tekintetében a beruházóknak mik az elképzelései. Ez azért is fontos kérdés, mert az egész problémakör, ami kialakult, kb. két és fél évre visszavezethetően ebből a problémakörből alakult ki. Ezt elmondtuk már többször mi is, de bárki visszanézheti, visszanyomozhatja, hogy a 2014-es szeptemberi, illetve decemberi képviselő-testületi ülésen Cegléd város képviselő testületei által hozott döntések fényében, mindig is ez volt a probléma: milyen létesítmény épül meg, milyen energetikai felszereltséggel és hogyan lesz üzemeltethető ez a létesítmény.” – tette hozzá.”

  A POLGÁRMESTER ÉS A TESTÜLET IS ALKALMATLAN FELADATA ELLÁTÁSÁRA, EL KELL ŐKET ZAVARNI!

  Reply
 2. 2

  gladiátor07

  A POLGÁRMESTER ELVTÁRS EGY SZENT!

  Reply
 3. 1

  Béla

  HOLNAPTÓL NEM REPED TOVÁBB…A SPORTOLÓKNAK SOK SIKERT!
  A polgármester elvtárs pedig átvághatja majd a szalagot, mondjuk szeptember elsején, vagy egy évvel később…Beszédében megemlékezik majd a testülettel közösen vívott hősises “munkájáról” …és pontosan megjelöli majd a “Nemzeti” Fejlesztési Minisztérium által az adózóktól beszedett néhány tíz milliócskát…, amellyel hozzájárultak, az elfuserált csarnok használhatóvá tételéhez…A lakosság boldog lesz, hogy adóját ilyen “nemes” célra fordíthatták…A polgármester elvtársra szükségük van, hiszen aki a14 ezer négyzetmétert 21 millióért “eladó” berosálós nagymester tanítványa, az előtt csak szép narancsos jövő állhat…
  Csak ne lenne a polgármesteri hivatal teljes körzetében, ez a mindenen áthatoló trágyaszag…:)

  Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma