4.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

A függetlenségünk és a biztonságunk a tét

A nemzeti konzultáció nem pártpolitikai akció, hanem nemzeti sorskérdés. Akinek fontos Magyarország függetlensége és biztonsága, annak részt kell vennie benne, függetlenül attól, hogy kire szavaz, vagy szavaz-e egyáltalán – mondta Földi László, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője, a Ceglédi Városi Televíziónak adott interjújában.

Ezekben a napokban érkeznek a postaládákba a kormány által küldött nemzeti konzultációs kérdőívek. Aki meg akarja védeni a rezsicsökkentést és aki meg akarja állítani Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikáját, az töltse ki a kérdőívet – kérte Földi László Cegléd, Nagykőrös, Abony és a többi választókerületi település lakóit.

A kormánypárti politikus szerint Magyarország döntő ütközetek előtt áll. A brüsszeli bürokraták arra akarnak kényszeríteni bennünket, hogy töröljük el a rezsicsökkentést, engedjük be a migránsokat, és elvennék tőlünk azt a lehetőséget, hogy szabadon dönthessünk az adócsökkentésekről és a munkahelyteremtés módjairól. Márpedig, ha Brüsszel dönthet bármiben, akkor nem a magyar emberek járnak jól, hanem a migránsok, a terroristák és a multik – szögezte le Földi László.


Az első kérdés a rezsicsökkentésről, a második a bevándorlásról, a harmadik és a negyedik a külföldről pénzelt, migránspárti szervezetekről, az ötödik és hatodik pedig a munkahelyteremtő intézkedésekről és az adócsökkentésekről szól – ismertette a képviselő.

Ezekben a kérdésekben a kormánynak és a kormánypártoknak határozott álláspontjuk van, de szeretnénk lehetőséget adni a magyar embereknek is, hogy elmondhassák a véleményüket – tette hozzá Földi László.

A kérdőíveket május 20-ig lehet visszaküldeni, illetve az interneten a nemzetikonzultacio.kormany.hu címen lehet kitölteni.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...